Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 okt, 2011

Folk har skrivit av mig länge nu

32-årige Rio Ferdinand är inte alls lika given i Manchester United den här säsongen som han varit de senaste åren. Värvnigarna av Chris Smalling och Phil Jones har verkligen ökat konkurrensen på mittbackspositionen.

Men Ferdinand, som varit mer skadad än frisk sedan 2008, är van vid både konkurrens och kritiker som ifrågasätter hans kapacitet.

– Jag har haft folk som skrivit av mig under hela min karriär. Jag fortsätter bara att spela. Jag tror på min egen kapacitet, säger Ferdinand.

– Jag bryr mig inte om vad andra säger, om det är positivt eller negativt. Jag var inte med i Englands kvaltrupp och rycker bara på axlarna. Jag är inte en person som bara sitter och surar.

Mycket talar för att Ferdinand lämnas hemma när resten av laget reser till Rumänien för Champions League-matchen mot Otelul Galati. Veteranen ska vila upp sig inför stormatchen mot Manchester City nästa helg.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar