Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 maj, 2011

De liknar Arsenal väldigt mycket

Enligt argentinaren Lionel Messi är det helt logiskt att det är Barcelona och Manchester United som gör upp om Champions League-titeln. 

– Det är en matchande final mellan mästarna från respektive liga, förklarar Messi till Sunday Mirror idag. 

– De liknar Arsenal väldigt mycket och vill också spela offensivt. De kommer troligen inte att försöka förstöra vårt spel så det borde bli en underhållande match mellan två fantastiska lag. 

För Messi är Champions League nästan det största man kan vinna som fotbollsspelare. 

– Vi har en kollektiv vinnarmentalitet och att förlora finns inte ens i våra tankar. Utanför VM är det den största turneringen i världen. Att vinna liga är viktigt, men den här turneringen gör dig stor. Du möter de bästa lagen och de bästa spelarna i Europa och att vinna Champions League ger dig rättmätiga hyllningar.

– Jag blir aldrig trött på att vinna. Jag älskar spänningen, förväntningarna och pressen att spela på den allra största fotbollsscenen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar