Paris SG Troyes Live Stream

Paris Saint-Germain har ännu inte förlorat i ligaspelet, samtidigt som nykomlingen Troyes har inte vunnit. Laget har fått en minst sagt tung återkomst i den franska högstaligan efter två säsonger i andraligan, och det lär inte bli enklare på lördagseftermiddagen.

PSG:s överlägsenhet är påtaglig och med hela tretton poäng ned till tvåan Lyon och Caen, som är på samma poäng, tyder det allra mesta på att PSG tågar på mot sin fjärde raka ligatitel.

Ett klart mönster vi hittar i PSG:s matcher är att laget öser in mål i andra halvleken, särskilt under den sista halvtimmen där lag har gjort 17 av sina totalt 33 mål.
Troyes tog visserligen poäng senast hemma mot Lille, lagets första efter att ha förlorat sina fem senaste matcher. Men mot ett mycket hemmastarkt PSG får nog laget bara rikta in sig på att hålla siffrorna nere.

PSG har dock en del skadebekymmer och saknade bland andra Serge Aurier, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore och Marco Verratti i veckans CL-omgång. Troyes har Quentin Othon på skadelistan.