Real Madrid - Sevilla live stream
NYHETER

Streama Real Madrid - Sevilla. Avspark lördag 18 januari klockan 16:00.

Streama Real Madrid - Sevilla live

Det går att se Real Madrid - Sevilla live på Bet365:s hemsida. Det enda du behöver göra för att låsa upp sändningen är att skapa ett konto på sajten och att göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du ta del av alla live streams, från La Liga till att se fotboll från hela världen.

Det går att titta på Real Madrid - Sevilla från vilken enhet du vill. Se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Bilden och ljudet är av bra kvalitet, men du tvingas klara dig utan kommentatoter då Bet365 inte förser sina sändningar med några sådana.

  • 1. Gå till Bet365.com
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Real Madrid - Sevilla!

Titta på Real Madrid - Sevilla på TV

Precis som de flesta stora matcher kommer detta möte att TV-sändas. Kanalen som visar Real Madrid – Sevilla är C More Fotboll, och där kan du således se Luka Modrics Real ställas mot Ever Banegas Sevilla.

Avspark för matchen är satt till 16:00, men i vanlig ordning inleds CMores sändning något tidigare än så. Klockan 15:55 bjuds TV-tittarna in till Bernabéu, då Christopher Kviborg och Marcelo Fernández välkomnar er till arenan och sändningen. Båda dessa två herrar har blivit kända namn hos många fotbollsfans efter deras medverkan i Eurotalk.

Du som saknar C More Fotboll kan se matchen på TV om du väljer att koppla din Real Madrid – Sevilla live stream från datorn till TV-skärmen. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel.

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 15:55
  • Avspark: 16:00

Inför matchen

Efter två veckors uppehåll är La Liga tillbaka i helgen, och vi skäms bort med en riktigt fin match på lördagseftermiddagen.

Real Madrid ligger för tillfället på andra plats i La Liga, med samma antal poäng (40) som FC Barcelona. Sevilla ligger på fjärde plats, på samma poäng som trean Atlético Madrid och fem poäng bakom toppduon.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se