Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 sep, 2011

Den lyckligaste stunden i min karriär

Cristiano Ronaldo nöjer sig inte med en simpel cupvinst. Portugisen vill vinna de stora titlarna, både i Spanien och Europa, och tar nu sikte på att upprepa bedriften från 2008.

– Vi måste vinna viktiga titlar, som ligan och Champions League. De är titlarna som som gör att du når framgång inom fotboll, säger Ronaldo till Uefa.com.

– Att vinna Champions League-finalen är kronan på verket på en fantastisk säsong och är givetvis en av de största titlarna.

Ifjol såg han ärkerivalen Barcelona lyfta Champions League-bucklan efter finalsegern mot hans gamla klubb Manchester United, en klubb har har ljuvliga minnen ifrån.

– Jag hade turen att vinna titeln med Manchester United 2008 och det var det största ögonblicket i min karriär. Nu hoppas jag att jag kan vinna den med Real Madrid eftersom det är den största titeln du kan vinna på europeisk nivå.

Nästa vecka inleder Real Madrid den långa resan mot finalen på Allianz Arena. Den spanska storklubben inleder mot Dinamo Zagreb på bortaplan.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar