Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 aug, 2012

De bästa ska spela i Madrid

Det har länge ryktats om att Kaká är på väg att lämna Real Madrid. Brasilianaren har blivit nedprioriterad till förmån för spelare som Cristiano Ronaldo, Higuaín och Mesut Özil, vilket han inte är särskilt glad över. 

Tränaren José Mourinho är som vanligt lugn och säger att det är perfekt vare sig Kaká bestämmer sig för att stanna eller lämna klubben, men Cristiano Ronaldo säger något annat.

– Jag tycker att han ska stanna. Jag vill gärna se Kaká här, för jag tycker att de bästa spelarna måste vara i Madrid, säger han.

Kaká lämnade Milan 2009, som varit som besatta av att få tillbaka honom. Dock är klubbens ekonomi inte den bästa, försäljningen av Kaká kommer enligt Mourinho själv kosta en del samt sedan kostar även Kakás lön en ordentlig summa. Frågan är om brassen är villig att offra en bra lön för att faktiskt tillhöra startelvan? Om Mourinho lyckas värva Tottenhams Luca Modric ser chanserna till en ordinarie plats i laget mycket mörka ut för Kaká.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar