Barcelona gästar Real Sociedad live stream

Det som såg så bra ut för Barcelona, när Pique gjorde 1-0 hemma mot Real Madrid, slutade i besvikelse, när det decimerade huvudstadslaget vände och vann med 2-1. Förlusten innebar att Barcelonas försprång till Madridklubbarna krympte till sex respektive sju poäng.

I tisdags mötte Barcelona Atlético Madrid i det första mötet i Champions Leagues kvartsfinal. Trots underläge lyckades katalanerna vända, och fick med sig ett 2-1-resultat till det kommande returmötet.

Real Sociedad ligger mitt i tabellen, på tionde plats. Laget har visat en vacklande form i ligaspelet på sistone, men lyckades besegra Sevilla med 2-1 i förra omgången. Real Sociedad ligger i ett ingenmansland i tabellen och riskerar inte nedflyttning till nästa säsong, men har heller ingen chans att nå europaspel.

När lagen möttes på Camp Nou, tidigare under säsongen, var Barcelona överlägsna. Segersiffrorna skrevs till 4-0, sedan alla ”tres amigos” hamnat i målprotokollet. På lördag krävs det en perfekt defensiv insats från Real Sociedad för att undvika att den dödliga trion avgör matchen.