Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 apr, 2016

Barcelona gästar Real Sociedad live stream

Det som såg så bra ut för Barcelona, när Pique gjorde 1-0 hemma mot Real Madrid, slutade i besvikelse, när det decimerade huvudstadslaget vände och vann med 2-1. Förlusten innebar att Barcelonas försprång till Madridklubbarna krympte till sex respektive sju poäng.

I tisdags mötte Barcelona Atlético Madrid i det första mötet i Champions Leagues kvartsfinal. Trots underläge lyckades katalanerna vända, och fick med sig ett 2-1-resultat till det kommande returmötet.

Real Sociedad ligger mitt i tabellen, på tionde plats. Laget har visat en vacklande form i ligaspelet på sistone, men lyckades besegra Sevilla med 2-1 i förra omgången. Real Sociedad ligger i ett ingenmansland i tabellen och riskerar inte nedflyttning till nästa säsong, men har heller ingen chans att nå europaspel.

När lagen möttes på Camp Nou, tidigare under säsongen, var Barcelona överlägsna. Segersiffrorna skrevs till 4-0, sedan alla ”tres amigos” hamnat i målprotokollet. På lördag krävs det en perfekt defensiv insats från Real Sociedad för att undvika att den dödliga trion avgör matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar