Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Ancelotti kräver mer av sitt Real Madrid

Real Madrid gjorde ingen bra match mot Elche på bortaplan igår men fick trots det med sig tre poäng från Martínez Valero – tack vare en mycket givmild domare som gav gästerna straff i den 95e minuten trots att det bara skulle spelas tre extra minuter.

Cristiano Ronaldo var klinisk från straffpunkten efter att Pepe fallit enkelt i straffområdet. Carlo Ancelotti var långt ifrån nöjd med sina spelare och kräver mer av dem inför derbyt mot Atlético kommande helg.

– Vi kommer inte att vinna derbyt om vi spelar som vi gjorde idag. Vi måste spela bättre, med mer intensitet och personlighet. Vi kontrollerade inte matchen i den andra halvleken och trots att Ronaldo gjorde mål så är jag inte nöjd med spelet.

2-1-segern innebär att Real Madrid ligger två poäng bakom Barcelona och Atlético Madrid, de två klubbarna som ännu inte tappat poäng i årets La Liga.

– Det viktigaste var att vi vann, men det är inte tillräckligt och vi måste bli bättre.

Angående straffen pratade Ancelotti med Pepe efter matchen.

– Jag pratade med Pepe och han sa att det var en klar straff. Jag hade svårt att se från där jag stod.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar