Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2019

Växjö – Rögle: Följ SHL direkt via stream online

Följ Växjö – Rögle direkt via live stream i hög kvalitet. Vi hjälper dig att hitta en live stream på SHL som håller riktigt hög klass i både bild och produktion. Läs mer om hur du enkelt kommer igång med en stream på matchen mellan Växjö – Rögle längre ned i texten.

Idag är det omåttligt populärt att följa hockey via live stream. Därför kan det vara bra att veta exakt vart marknadens bästa live streams finns. Vi vet var och genom ett par enkla steg kommer du kunna följa Växjö – Rögle via live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Växjö Lakers – Rögle BK

För att kunna se Växjö Lakers – Rögle BK via live stream krävs det att man skapar ett konto hos Cmore. Det är där alla omgångar i hela SHL, inklusive slutspelet, sänds. När det är avklarat krävs det också att man klickar hem deras tillhörande sportabonnemang.

Notera att det inte är gratis live stream på Växjö – Rögle, utan en fast summa som betalas varje månad. För den fasta summan får man tillgång till SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Superettan med mera.

  • Nedsläpp: 12 oktober klockan 15:15
  • Visas hos: Cmore hockey
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö

Sitter du och är lite hockeysugen utomlands finns det en annan streamingleverantör att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher direkt via live stream.

Missa inte;

Frölunda – Luleå: Live stream
Djurgården – Malmö: Live stream

Skapa ett konto hos spelbolaget och gör sedan en insättning på 50 kronor. Sen är det fritt fram att ta del av hela utbudet av live streamad sport. Detta gäller alltså för dig som befinner dig utomlands och inte i Sverige.

När alla trodde att Växjö var på gång

När Växjö slog Leksand borta var det nog många supportrar som andades ut. Men formen höll inte i sig länge då laget fick ordentligt med pisk av Örebro med 4-1. Ikväll får de en ny chans att studsa rätt, dock mot ett betydligt tuffare motstånd än senast.

Rögle ångar på som inget annat och går för att utöka serieledning framför ett jagande Frölunda. Tre poäng ikväll kan innebära att skåningarna har fem poäng ner till andraplatsen.

Kvällens match tror vi kommer sluta med att Rögle hoppar in i bussen tillbaka mot Ängelholm med tre poäng. Rögle är i helt makalös form och har tagit 12 av 15 möjliga poäng senaste fem matcherna.

Mycket ska till för att ett sargat Växjö ska ens ha en tillstymmelse till chans att ta poäng mot Rögle. Men, vi kan ha fel. Följ matchen själv genom en riktigt bra live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar