Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2019

Frölunda – Luleå: Se SHL online genom live stream

Frölunda aspirerar på förstaplatsen i tabellen och dagens antagonist Luleå kommer göra allt vad som krävs för att själva klättra ett par placeringar. Följ den spännande matchen via live stream direkt, enkelt och smidigt. Vi visar vart du ser Frölunda – Luleå via live stream.

När en letar efter en live stream på Frölunda – Luleå kan det vara lätt att virra bort sig bland alla sökresultat. Vi gör det enkelt för dig och guidar dig till en riktigt bra hockey live stream i högsta möjliga kvalitet. Nedan i texten går vi igenom exakt vad som krävs av dig för att få tillgång till en live stream på Frölunda – Luleå.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Luleå stream online

Det viktigaste när en letar efter en live stream på SHL är att den håller hög kvalitet. Därför rekommenderar vi Cmore, där visas alla matcher i SHL inklusive slutspelet via live stream. Dit är det alltså en vänder sig för en live stream på Frölunda – Luleå.

Skapa först ett konto, om du inte redan har ett, och välj sedan till deras sportpaket. Utöver hockey att se via live stream finns det mängder av andra sporter och ligor att följa. Kostnaden känns närmast symbolisk med tanke på hur mycket man faktiskt kan ta del av.

  • Matchstart: 12 okt kl. 15:15
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore hockey live stream

Matchen mellan Frölunda – Luleå är helt klart en av dagens hetaste matcher att följa via live stream. Luleå har möjlighet att avancera en hel del i tabellen samtidigt som Frölunda har möjlighet att ta över serieledningen.

Så vänta inte tills sista stund, kom igång och var förberedd med en live stream när matchen väl sätter igång. Detta är ett möte du inte vill missa.

Tips på matchen

Vi tror att Frölunda kommer gå ut hårdast och sätta tung press från start på Luleå. Men Luleås defensiv har såhär långt visat sig vara väldigt stark och kan med hjälp av den komma in i matchen.

Offensiven har å andra sidan varit lite av ett problem för norrlänningarna. För att vara ett topplag i SHL, Rögle är undantaget som bekräftar regeln, krävs det åtminstone ett målsnitt på 3,0 per match. I dagsläget ligger Luleå på 2,55.

På bortplan ser det dessutom ännu sämre ut. Där har Luleå ett snitt på 2,0 mål per match. Och två mål på bortaplan vinner sällan matcher, även om defensiven är stark.

Vi tror därför på att Frölunda plockar hem den här matchen, oddset på det är 1.60 och återfinns hos spelbolaget bet365.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar