ishockey shl
NYHETER

Åttondelsfinaler kommer att spela mellan Växjö Lakers - Örebro HK. Vill du spela på, eller streama matcherna så hjälper vi dig här!

Streama Växjö Lakers – Örebro HK

Om du vill direkt kunna sända Örebro – Växjö på din dator, mobil, iPad eller din TV så rekommenderar vi dig vidare till Cmore. Inne hos denna streamsida så kommer du kunna få tillgång till alla matcher som spelas i SM-slutspelet av SHL. Vilket innebär att du kommer kunna följa samtliga matcher som återstår av SHL.

Det enda som krävs för att du ska kunna live sända alla matcher i SHL är att du har ett konto hos Cmore. Detta konto bör även ha ett tillhörande abonnemang. Det är nämligen ett sportabonnemang som kommer att låsa upp alla hockeymatcher som finns under slutspelet.

Det finns undantag på de matcher som du kan streama gratis i SHL. Detta är endast matcher som kommer att sändas på TV4. Med hjälp av deras erbjudande så kommer du kunna få två veckor av gratis live streaming av allt som sänds på TV. Detta inklusicve Växjö – Örebro. Läs även om hur du kan streama HV71 - Rögle i SHL slutspel. Även detta är någpt som vi kan hjälpa dig med!

För att du ska vara fullt införstådd på hur du kan börja se Växjö Lakers – Örebro HK stream så har vi samlat fyra steg. Dessa steg hittar du precis här nedanför.

  • Ta dig till Cmore
  • Bli medlem
  • Köp eventuellt abonnemag
  • Se Växjö – Örebro live stream online

Det är dessvärre inte gratis att se alla matcher från slutspelet i SHL. Det är endast få undantag som kan låta dig se matcher i SHL slutspel utan kostnad.

Matcher & tider: 

Här kan du se under vilka dagar & tider som matcher kommer att spelas mellan Växjö - Örebro under slutspelets åttondelsfinaler. 

16 mars, 15:15 - Växjö - Örebro
18 mars, 19:00 - Örebro - Växjö 
20 mars, 19:00 - Växjö - Örebro

Speltips & odds

Det är Växjö Lakers som kommer gå in i denna matchserie som stora favoriter. Denna favorisering är nog egentligen det enda som kan stoppa Växjö för att sedan gå vidare mot kvartsfinalerna.

Vi skulle påstå att denna matchserie på förhand är ganska enkel att tippa. På fyra matcher så borde verkligen Växjö Lakers kunna rå på sina motståndare i form av Örebro HK.

Här nedanför kan du se vilka odds det finns att spela på under denna matchserie. Detta är alltså odds som gäller för vilket av lagen som vinner den totala matchserien i åttondelsfinalen.

Du kan spela på dessa odds genom att skapa ett konto hos Unibet.

  • Växjö Lakers går till kvartsfinal – 1.42
  • Örebro HK går till kvartsfinal – 2.87

Notera gärna att dessa odds är hämtade innan denna matchserie startade. Detta innebär att dessa odds är från ställningen 0-0 i matcher.

En del återstår innan vi kan skriva in Växjö Lakers som segrare. Men det absolut mesta pekar just på det!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

3. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

4. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

5. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se