Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jun, 2017

Tippa vinnare i SHL 2017/18 – Odds för lagen

Inför att säsongen i SHL kommer att påbörjas efter sommaren, så finns det redan nu anledningar att hålla sig uppdaterad med nyheter från svensk ishockey.

Redan innan SHL drar igång så kommer det finns odds för att tippa rätt lag som vinner hela SHL. Oddsen är nu ganska höga på samtliga lag, då det inte finns så mycket att gå på. Det vill säga att det finns goda chanser för dig att spela på bra odds om du har dina aningar om vilket lag som vinner SHL 2017/2018.

Här kommer vi att samla lite odds för de olika lagen i SHL. Detta för att ge dig en inblick i hur bra oddsen kan vara redan innan SHL har sin premiär.

odds jämförelse i shl

Odds för vinnare i SHL

Bland de favoriter som finns för att vinna SM-guld i ishockey så hittar vi flera välkända lag från SHL. Det är som tidigare nämnt att redan nu veta vilket lag som kommer att stå i final. Därför är det inte speciellt konstifgt att oddsen är höga för tippa laget som vinner årets upplaga.

Den bettingsajt som vi har tagit till hjälp för att tippa vinnare i SHL är bet365. Denna oddssajt kommer hjälpa dig med att spela på riktigt bra odds inför SHL.

Notera gärna att oddsen för vilket lag som kommer att vinna när SHL börjar kommer att ändras. Oddsen som finns inför premiären är i regel bättre rent generellt, än i jämförelse med de odds som uppdateras under säsongens gång.

Missa inte heller att du kan streama SHL när säsongen väl kommer att starta.

Premiär för SHL 2017/18

Det är många svenskar som är taggade på att återigen kunna följa SHL. Det är redan klart vilket datum som SHL startar igen.

Premiär för SHL 2017 kommer att starta den 16 september 2017. Då kommer de flesta lagen att spela den första omgången av den svenska hockeyligan. Nedan kan du följa de matcher som kommer att spelas under premiären, och där med börja SHL 2017.

Premiärmatcherna!

16 september

  • Färjestads BK – Linköping HC
  • HV71 – Djurgårdens IF
  • Malmö IF – Rögle BK
  • Luleå HC – Örebro
  • Frölunda – Mora IK

19 september

  • Karlskrona – Skellefteå AIK
  • Växjö Lakers – Brynäs IF

premiär shl hockey puck

Vi tippar vinnare i SHL

Vi kommer att ge oss på uppgiften att försöka tippa in ett lag redan på förhand som kommer att vinna SHL 2017/2018. Vårt tips kommer att vara på en skräll, mest för att vi ska kunna hämta så bra odds som möjligt.

Vi tycker att det är en bra idé att testa en skräll när det kommer till bets inför SHL. På så vis så kan vi syna de skrällar som mycket väl kan inträffa.

Vårt speltips: Malmö IF vinner SHL 2017/2018

I vårt speltips så kommer vi att tippa MIF Redhawks som vinnare över hela SHL. Detta av anledning för det odds som vi får ut. Vi tycker att det odds är mycket högt i jämförelse med de chanser som finns för att det ska inträffa.

Förrra året gick Malmö IF långt in i slutspelet och lyckades slå ut stora konkurrenter. Nu kommer de väldigt hungriga till premiären. Dessutom så finns det många anledningar för Malmö IF att storsatsa på att vinna.

Det är inte riktigt fastställt vilka spelare som vi kommer att se på isen i Malmö Arena. Däremot finns det mycket som talar för att det blir en förstärkt trupp i jämförelse med föregående år.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar