Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 maj, 2021

Streama Sverige – Schweiz: Se live stream & TV (25/5)

Streama Sverige – Schweiz: Se live stream & TV (25/5)

Sverige har fått en otroligt dålig inledning i ishockey VM 2021. Nu ställs man dessutom mot ett svårare motstånd i form av Schweiz. Hitta tips för att streama Sverige – Schweiz från hockey VM på denna sida!

Sverige har börjat turneringen med två förluster. Det hade varit okej om man förlorat mot Ryssland och Tjeckien. Nu är det istället mot Danmark och Belarus man har förlorat mot. Det gör det väldigt svårt för Sverige i fortsättningen av ishockey VM 2021.

För att kunna streama ishockey online så behöver du hitta till den sida som kommer att sända direkt från dina matcher.

Streama Sverige – Schweiz hos Bet365

Se alla matcher från ishockey VM 2021

Vad: Sverige – Schweiz, ishockey VM 2021
Vart: Riga, Lettland
När: Den 25/5, kl. 19:15
Live stream: > Se hos Bet365
TV: SVT2 och SVTPlay
Speltips: Sverige vinner matchen (2.62 hos Unibet)

Se Sverige – Schweiz stream

Det finns lite olika alternativ för dig att kunna se Sverige – Schweiz via live stream från hockey VM 2021. Det är nämligen inte bara en sida som har alla rättigheter som krävs. Det finns lite olika sidor som du kan välja mellan.

Om du ska spela på betting på matcherna så kommer det vara möjligt att se hockey VM 2021 på nätet hos Bet365. Det är en sida som har valt att kombinera ihop odds med live streaming. Alla medlemmar som spelar på odds eller har minst 50 kr på sitt spelkonto kommer kunna streama matcherna.

Det är ett bra knep för dig som inte kommer att befinna dig i Sverige under tiden som Tre Kronor spelar mot Schweiz. Om du inte är utomlands så kommer det nämligen att vara möjligt att se Sveriges matcher med hjälp av SVTPlay.

Här nedanför kan du läsa om hur man streamar sport hos Bet365.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela för
  • Hitta din live stream
  • Börja streama Sverige – Schweiz

Du kan läsa mer om ishockey VM 2021 odds i vår guide. Där har vi tagit med de allra flesta oddsen och hur vi spelar under mästerskapet.

Sänd på TV

Det är SVT som kommer ha matcherna direktsända från hockey VM. Detta båda via live stream hos SVTPlay – men även direkt på TV. Den kanal som kommer att sända Sverige – Schweiz på TV är ingen mindre än SVT1. Där kommer du att ha sällskap av flera svenska experter och kommentatorer.

Att se matcherna med hjälp av SVT är alltid gratis. De ingår nämligen i utbudet från public service vilket innebär att det kommer vara gratis att se sport då och då.

Vi tycker själva att SVT har fått in bra sändningar från ishockey VM 2021. Vi har hela tiden följt matcherna med hjälp av denna kanal och streamingtjänst.

  • TV-kanal: SVT2
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före nedsläpp
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar