Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 19 okt, 2017

Skellefteå – Linköping: SHL live stream ikväll

Kom igång med en bra live stream till kvällens match mellan Skellefteå AIK – Linköping HC. Vi visar hur du snabbt startar upp en stream och allt går igenom allt du behöver veta. Läs längre ner i vår artikel varför du ska välja den live stream vi rekommenderar.

Matchen mellan Skellefteå – Linköping är en perfekt match att följa via live stream. Det är två lag som många tror kommer slåss i toppen av tabellen och alltid spelar en sevärd ishockey. Se till att starta upp din live stream lagom till matchstart!

Skellefteå och Linköping i lite gurgel

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore sport

Se Skellefteå – Linköping via live stream direkt!

För att kunna streama SHL krävs det att man har ett konto med tillhörande sportpaket hos Cmore. Det är alltså inte att streama Skellefteå – Linköping. Men för summan man betalar får man en riktigt bra live stream som håller hög kvalitet.

Dessutom kan man se samtliga matcher från hela SHL på samma ställe. Så det är alltså inte bara matchen mellan Skellefteå – Linköping man får tillgång till. Utöver SHL får man möjlighet att följa Hockeyallsvenskan och även andra sporter & ligor.

För den summan man betalar varje månad får man se nästintill oändliga antal timmar streamad sport live. Så se till att starta upp din live stream på SHL redan idag.

Kvaliteten är kanske det viktigaste i val av streamingtjänst. I detta fallet håller streamen väldigt hög kvalitet i sin stora helhet. Bilden är i HD-kvalitet, ljudet likaså och produktion i övrigt är klockren. Det finns egentligen ingen nackdel med att välja Cmore.

Av Skellefteå – Linköping kan du förvänta dig en match som håller en hög nivå. Det är två av de lag som har, på pappret, de starkaste trupperna i SHL. Även om Linköping varit lite trögstartade så kommer de förhoppningsvis att snart komma igång ordentligt.

Skellefteå Linköping live stream direkt

Skellefteå hemmastarka?

Det har länge varit en av de tuffaste bortamatcherna för lag i SHL. Att resa upp till Skellefteå för att ta sig an ett av de bästa lagen i ligan. Men denna säsongen har det sett lite annorlunda ut. Skellefteå har förlorat tre av fem matcher i sin hemmaarena.

Istället har laget visat sig vara riktigt starka på bortaplan. För Linköping verkar det inte spela någon roll vart matchen spelas, resultatet verkar vara oavgjort i vilket fall. Faktum är att Linköping spelat oavgjort efter 60 minuter i mer än hälften av sina matcher såhär långt.

Skulle vi lägga ett odds på kvällens match hade vi nog valt att lägga en slant på att det blir kryss. Hur som helst kommer det att bli ett spännande möte att följa via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar