Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 jan, 2020

Mountfield – Djurgården: CHL semifinal stream online

Mountfield har överraskat i Champions Hockey League slutspelet. Efter vinsten i första matchen mot Djurgården har tjeckerna goda chanser att faktiskt ta sig hela vägen till final. Det vi kommer att bidra med är hur du hittar bäst Mountfield – Djurgården stream online på CHL.

Längre ner i artikeln kommer vi att steg för steg visa hur du hittar en Mountfield – Djurgården stream online. Vi kommer även lämna våra tankar kring matchen och vilket lag vi tror kommer gå till final. Så vänta inte tills pucken är släppt med att komma igång med en live stream, utan starta upp den redan nu så du inte missar något av den spännande matchen.

Vill du titta på Mountfield – Djurgården? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Mountfield – Djurgården stream från CHL

För att komma igång med en Mountfield – Djurgården stream krävs det att du tar dig igenom två väldigt enkla steg. Det första är att skapa ett konto hos spelbolaget bet365, om du inte redan har ett konto registrerat. När det är gjort gör du en insättning på minst 50 kornor för att kunna ta del av streamingutbudet.

  • Nedsläpp: Tisdag 14 januari kl. 18:00
  • Spelplats: CPP Arena, Tjeckien
  • Visas hos: bet365

Svårare än så är det inte att komma igång med en Mountfield – Djurgården live stream online. Detta är en match som kommer bli oerhört spännande att följa. Så även om du inte är ett fan av Djurgården i vanliga fall kommer detta att vara en väldigt sevärd hockeymatch.

Om Djurgården skulle vända kommer det garanterat bli en final mellan två svenska lag, vilket också vittnar om hur bra liga SHL faktiskt är i Europa.

Missa inte att följa en Luleå – Frölunda live stream prarallellt med Mountfield – Djurgåden. Så får du se direkt via live stream vilka lag som kommer att göra upp i en final.

Djurgården måste vinna med två mål

Ska Djurgården hålla drömmen vid live så måste de vinna med minst två mål. Men två mål räcker inte för att ta sig direkt till final utan då kommer det att krävas förlängning för att avgöra matchen.

Vinner Djurgården med tre mål är finalplatsen säkrad och de kommer då att möta antingen Frölunda eller Luleå i en final.

Hur det än blir ikväll mellan Mountfield – Djurgården kommer det vara första gången något av lagen spelar en final i CHL-sammanhang. Att ta sig hela vägen till en semfinal är en stor bedrift bara det, framförallt för Mountfield som ingen riktigt räknade med.

Var redo med en riktigt grym hockey live stream när pucken släpps ikväll. Detta är båda lagens viktigaste match såhär långt denna säsongen och något du absolut inte vill missa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar