Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 jan, 2020

Luleå – Frölunda: CHL Semifinal live stream

Missa inte att se en av säsongens många höjdpunkter direkt via live stream Vi visar dig vart du hittar en riktigt bra Luleå – Fröunda live stream online. Genom ett par enkla steg kommer du att ha möjlighet att se en Luleå – Frölunda stream från CHL direkt.

Allt du behöver veta för att komma igång med en Luleå mot Frölunda live stream och mycket mer går att läsa längre ner i artikeln. Vi tipsar enbart om live streams på hockey som vi själva testat. Vilket betyder att du kan känna dig helt trygg i val av hockey stream.

Vill du titta på Luleå – Frölunda? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Luleå – Frölunda

Det börjar dra ihop sig i slutspelet av Champions Hockey League säsongen 19/20. Nu är vi framme vid den andra semifinalen och detta är en match du inte vill missa att följa via live stream. Se till att vara redo när pucken släpps ikväll med en Luleå – Frölunda stream i hög kvalitet direkt från CHL.

  • Nedsläpp: Tisdag 14 januari kl. 18:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: bet365

Förutsättningarna inför matchen är ganska enkla, Luleå vann första mötet med 3-2 vilket betyder att Frölunda måste vinna med minst två mål för att undvika förlängning. Ett likaresultat tar alltså Luleå vidare till final.

Vill du följa matchen via live stream kan du skapa ett konto hos spelbolaget bet365. När du gjort det krävs det även en insättning på minst 50 kronor för att kvalificera sig till streamingutbudet. Leta sedan upp den matchen du vill streama, klicka igång streamen och luta dig sedan tillbaka.

Svårare än så är det alltså inte att komma igång med en hockey stream i hög kvalitet. Har du sedan innan tänkt att spela en peng på matchen är det otroligt smidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe.

Vilket lag tar sig till final?

Luleå är det bästa laget i Sverige på hemmaplan och släpper knappt till några chanser för sina motståndare. Norrbottningarna har enbart släppt in 26 mål på 17 hemmamatcher denna säsongen i SHL och det vittnar om hurpass bra de faktiskt är.

Det kommer med andra ord bli väldigt tufft för Frölunda att ta sig vidare till Final i årets upplaga av Champions Hockey League. Men är det något vi lärt oss i detta CHL-slutspelet är det att aldrig räkna ut Frölunda. Laget har vänt flera underlägen och visat att de verkligen är bäst när det gäller.

Vi som tittar via live stream kan hur som helst förvänta oss en otroligt spännande och tight match ikväll. Räkna med att det kommer avgöras sent i tredje perioden eller i en eventuell förlängning.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar