Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 aug, 2017

KAC Klagenfurt – Frölunda HC: Titta på CHL via live stream

Se Frölunda möta Klagenfurt på bortaplan via live stream. Första mötet lagen emellan blev en spännande historia, något det jämna resultatet 2–1 vittnar om. Även om skottstatistiken vanns överlägset av Frölunda höll sig österrikarnas försvarsspel kompakt. Returmötet går lika bra som det första att se via live stream. Vi hjälper dig att komma igång med en bra stream.

Matchen kommer nog att följas av många åskådare på plats. Men för oss som spenderar torsdagen hemma och vill se matchen finns det flera möjligheter att se den via live stream. Hur du går tillväga och kommer igång går vi igenom i texten längre ner.

Pontus Widerström efter mål mot Klagenfurt

Live stream på Klagenfurt mot Frölunda online

Matchen är helt klart en av höjdpunkterna under torsdagen för oss hockeyintresserade. Den kommer bjuda på fartfylld, offensiv och händelserik hockey att följa via live stream. Frölunda är ett av Sveriges mest offensiva lag med tanke på deras nyfövärv.

Det kommer bli ännu tuffare än förra matchen för Klagenfurt. Som Frölunda nu inte lär underskatta som man verkade göra i första mötet. Det var tack vare Frölundas Pontus Widerström som laget kunde vinna matchen med uddamålet. Så räkna med en tight och spännande match att se via stream online.

För att kunna se Klagenfurt – Frölunda via live stream krävs det att man har ett konto hos bet365. Sedan måste man även ha ett saldo eller ha lagt ett odds. Först då får man tillgång till att se Champions Hockey League via live stream.

Det tar bara ett par minuter att starta upp en live stream på Klagenfurt mot Frölunda. När man väl gjort det kan man se flera matcher från CHL och även andra sporter & ligor via live stream. Så möjligheterna att streama sport hos spelbolaget är många.

Om matchen

Frölunda rankas som ett av de bästa klubblagen i Europa och ett mycket bättre hockeylag än Klagenfurt. Spelarna i Klagenfurt saknar den individuella spelskickligheten som Frölundas spelare besitter. Deras möjlighet att vinna denna matchen är att försöka spela så spelförstörande som möjligt.

Med det menar vi att ställa upp defensivt, ligga nära och helt enkelt försöka hålla pucken långt från kassen. När de får kontroll på pucken handlar det om ett snabbt pass för att sedan lyfta ner den i anfallszonen. Inte speciellt konstruktivt men det är lagets chans att vinna.

För Frölundas del gäller det att vårda pucken, alltid ha en tredjeman högt upp som är med vid eventuell kontring. Viktigt är det också att få en tidig ledning att sedan spela vidare på. Vi rullar förväntansfullt tummarna tills det är dags för nedsläpp mellan Klagenfurt och Frölunda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar