Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 aug, 2017

Frölunda HC – ZSC Lions: Hitta en stream på CHL nu

Fjolårets CHL-mästare Frölunda börjar årets gruppspel på hemmaplan mot ZSC Lions. För att se matchen via live stream måste du först lägga ett spel. Hur allt går till för att betta och se Frölunda – ZSC Lions via live stream kan du läsa i vår artikel.

Vart CHL går att följa via live stream kan lätt bli lite förvirrande. Därför tänkte vi att hjälpa dig hur du går tillväga. Först måste man som sagt lägga ett odds för att få tillgång till en live stream på Frölunda – ZSC. Sedan är det bara att bänka sig framför datorn eller teven och följa matchen online.

Ryan Lasch åker för att klappa om lagkamraterna efter mål

Betta och se Frölunda – ZSC Lions via live stream online

Som sagt, för att få tillgång till en live stream på Frölunda – ZSC Lions krävs det att man först lägger ett spel. Spelbolaget som detta gäller hos är Unibet. De sänder massvis av sport om man spelar för att få tillgång till live stream.

Frölunda kommer inte spara på något mot schweiziska ZSC. De spelade förra veckan mot HV71 och vann överlägset med 8–1. Så en god känsla har laget med sig inför CHL-premiären. Kom igång och lägg ett spel på matchen för att få tillgång till att se hockey via stream i Sverige.

När du väljer att spela och se på live stream hos Unibet kan du förvänta dig en stream som håller hög klass. Då är det både bra bild och ljud på live streamen. Så se till att sätta igång med betting för att få tillgång till en live stream redan nu.

Matchen startar klockan 18:30 och spelas i Frölundaborg. Det kommer förmodligen inte att vara fullsatt men förmodligen inte långt därifrån. Med tanke på att den schweiziska storklubben ZSC Lions står som motståndare förväntar vi oss en härlig match. Betta och se CHL via live stream nu.

Frölundas joel Lundqvis jublar framför malmös mål

Tankar kring matchen

Frölunda är tillsammans med Malmö de hetaste guldkandidaterna i SHL. Och efter att ha vunnit två av tre titlar i CHL är det inte konstigt att Frölunda ses som stora favoriter. Det gör de även i denna matchen mot ZSC Lions.

Frölunda spelar en offensiv ishockey som är otroligt underhållande att följa. De har många riktigt duktiga offensiva backar som Rasmus Dahlin, Adam Almqvist och Filip Westerlund. De har blandat backuppsättningen med ungt och några äldre rutinerade för att skapa en bra balans.

Offensiven i form av forwards håller hög klass. Där hittar vi hemvändaren Max Friberg, Ryan Lasch och Lias Andersson bland andra. En jämn trupp med två bra målvakter. Det kommer därför att bli en ganska ensidig historia som Frölunda med största sannolikhet kommer vinna. Vi tror att slutresultatet landar på bekväma 4-1 till Frölunda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar