Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 aug, 2017

Frölunda HC – Kac Klagenfurt: Live stream från CHL

Frölunda lyckades inte vinna efter 60 minuter mot ZSC i inledningen av Champions Hockey League. Nu är det ny match med nya förutsättningar som går att spela på för att se via live stream. Hur du kommer igång med betting för att se Frölunda – Klagenfurt via live stream hjälper vi dig med i vår text.

För att snabbt och enkelt komma igång med en live stream måste du först lägga ett spel hos Unibet. Sedan när du lagt spelet på ett odds kan du njuta av en live stream i hög kvalitet på CHL. Så kom igång idag för att inte missa matchen i CHL.

Frölunda firar en mirakelvändning i SHL

Spela och se Frölunda – Klagenfurt via stream online

Frölunda har mycket att bevisa efter poängtappet mot ZSC häromdagen. Klagenfurt vann sin inledningsmatch i CHL mot Gap Rapaces med 6-3 och såg väldigt övertygande ut. Så räkna med en intressant match att spela på för att se via live stream.

Så för att komma igång med en live stream behöver du skapa ett konto hos Unibet. Sedan är kravet att du måste lägga ett spel för att kunna få tillgång till en live stream på Frölunda vs Klagenfurt. När dessa stegen är avklarade är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en bra stream på hockey i Sverige.

Spela och se CHL via live stream för att se några av de bästa europeiska klubbarna göra upp. CHL är en turnering som växer i intresse år för år och med tanke på att den är så pass nystartad är intresset rätt bra. Förhoppningsvis får se fler klubbar som verkligen engagerar sig och satsar på att prestera bra i CHL.

Frölunda är ett lag som under hela CHLs existens gått för att vinna turneringen. De lägger stor fokus på att prestera så bra som möjligt och är alltid ett sevärt lag att följa.

Frölundas supertalang Rasmus Dahlin

Om matchen

Vi trodde att Frölundas match mot ZSC skulle bli en relativt bekväm historia. Vi hade helt fel och Frölundas försvarsspel var inte så bra som man kan förvänta sig. I denna matchen mot Klagenfurt gäller det att komma tillbaka till formen man hade när man slog HV71.

Klagenfurt är ett sämre motstånd än ZSC Lions och att möta Frölunda på bortaplan blir en av de tuffaste matcherna i klubbens historia. Vi tror att det finns goda möjligheter till mycket mål och chanser. Bli inte förvånade om vi ser ett resultat som 6-1 till Frölunda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar