Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 dec, 2017

Färjestad – Växjö Lakers: Streama SHL live

Se matchen mellan Färjestad – Växjö Lakers direkt via live stream. Seriefinalen i SHL mellan de två hetaste lagen såhär långt går utmärkt att streama via datorn, mobilen eller direkt i teven. Vi hjälper dig att smidigt komma igång med en live stream som i både bild & ljud håller hög kvalitet.

Det går snabbt att starta upp en live stream på matchen mellan Färjestad – Växjö Lakers. När man väl gjort det kan man på samma ställe se samtliga omgångar från SHL. Att streama hockey live är väldigt populärt idag och många föredrar att slippa vara bunden till de linjära kanalerna.

Färjestads BK firar ett mål i SHL

  • Matchstart: Torsdag 7 december 19:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Visas hos: Cmore sport

Live stream på Färjestads BK – Växjö Lakers HC

Det är två lag som båda fått en bra start på första halvan av säsongen. Växjö ligger etta på 53 poäng och har Färjestad bakom sig på 50 poäng. Detta blir alltså en seriefinal där Färjestad har en möjlighet att ta över förstaplatsen i SHL.

För att streama matchen krävs det att man har ett konto med tillhörande sportprenumeration hos Cmore. När man skaffat sig det kan man ta del av hela SHL, samtliga matcher från grundserien och slutspelet.

Det går även att ladda ner Cmores applikation från både Appstore och Android. Vilket i sin tur leder till att man enkelt och smidigt kan följa sitt favoritlag via sin mobiltelefon live. När man väljer en seriös streamingtjänst som Cmore kan man förvänta sig att sändningen och allt runtomkring håller riktigt hög kvalitet.

Streama seriefinalen mellan Färjestads BK – Växjö Lakers enkelt och smidigt. Genom våran simpla guide kan du se alla matcher som spelas från både SHL och HockeyAllsvenskan. Det visas även andra sporter och ligor man som betalande kund kan ta del av.

Färjestad Växjö Lakers live stream

Om matchen

Vi tror att Färjestad är det laget som kommer att öppna starkast. Även om de haft några dagars spelledigt gentemot Växjö som fortfarande håller sig levande i CHL. Färjestad är ett lag som är oerhört hemmastarka och Växjö har inte direkt övertygat de senaste.

Får Färjestad den start på matchen de önskar blir det tufft för Växjö att hitta tillbaka. Något vi såg nyligen i matchen mot Brynäs. Där släppte Växjö in två mål i första perioden och lyckades inte få in mer än en reducering innan 60 minuter.

Hur som helst väntas detta bli kvällens höjdpunkt i SHL. Totalt spelas det sju omgångar så samtliga lagen spelar ikväll. Detta är även den omgången vi förväntar oss blir mest spännande att följa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar