Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2017

Brynäs IF – Skellefteå AIK: Strema SHL ikväll!

Fjolårets finalister Brynäs tar sig an Skellefteå AIK på hemmaplan i en match som går att följa via live stream. I vår artikel går vi snabbt igenom hur du gör för att streama Brynäs – Skellefteå direkt enkelt och smidigt. Kom igång med en live stream i hög kvalitet nu direkt!

Det tar mindre än två minuter innan man kan se samtliga omgångar från SHL. Även hela slutspelet går att streama på samma ställe. Det är en smidig streamingtjänst som funkar på flera olika enheter vart man än befinner sig. Såvida man har en internetuppkoppling såklart.

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Gavlerinken Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore sport

Brynäs IF – Skellefteå AIK live stream online

Det första steget mot en live stream på SHL är att skapa ett konto hos Cmore. Det är att skapat ett konto hos streamingtjänsten. Sedan behöver man välja till deras sportpaket för att få tillgång till live stream på hockey.

Sportprenumerationen är inte . Men man får väldigt mycket sport att live streama för summan man betalar. Detta är alltså den snabbaste vägen för att se Brynäs – Skellefteå via live stream i hög kvalitet.

Matchen mellan Brynäs mot Skellefteå är perfekt att se via live stream. Det är två lag som vanligtvis hamnar på den över halvan av tabellen och konkurrerar om guldet. Även om fjolårets finalister Brynäs haft en riktigt tuff start på säsongen.

Det har bara blivit sju poäng på sju matcher och Brynäs har inte riktigt fått den starten de hoppades på. Men det är mycket kvar att spela och i samma veva har spelet i CHL gått betydligt bättre.

Skellefteå har fått en helt okej start på säsongen där de vunnit fyra av de sju inledande omgångarna. Inga spektakulära resultat och inte heller ett helt övertygande spel som man ofta förväntar sig av norrlänningarna.

Se till att vara med när pucken släpps 19:00 i Gavlerinken Arena. Starta upp din live stream lagom i tid för att inte missa något av den spännande hockeymatchen mellan Brynäs – Skellefteå ikväll.

Alla omgångar i SHL 12 oktober

Det spelas sex matcher under torsdagen i SHL den 12 oktober. En hel del riktigt bra matcher och vilken man ska följa är inget enkelt val. Nedan hittar du samtliga matcher och hur du går tillväga för att se SHL via live stream.

En hel del hockey som sagt. Med tanke på att alla går att streama live från samma streamingtjänst kan man skifta smidigt mellan de olika matcherna. Klockan 19:00 är det bara att luta sig tillbaka och njuta av det bästa svensk hockey har att erbjuda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar