Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jun, 2023

Fullträff – 25 juni (25/6), vecka 25: Tips, förslag & analys

Fullträff är tillbaka! Vi tippar antalet mål i söndagskupongens 13 matcher! Ta här del av speltips med analys till Fullträff 25 juni, vecka 25.

Det har blivit dags för en ny omgång av Fullträff, och denna gång utgörs kupongen av matcher från lägre svenska divisioner, från norska Eliteserien och från U21-EM.

Vi väljer att gardera sex matcher, och spika sju matcher. Det ger oss ett 64-raderssystem. Vill ni spela på enskilda av matcherna från Fullträff vecka 25 kan ni göra det hos Expekt, och då kan ni även kolla om det är möjligt för er att använda er av oddsbonusar.

fullträff 25 juni

  • Vårt system: 64 rader (7 spikar, 6 garderingar)
  • Total insats: 64 kronor
  • Spelstopp: 25 juni, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. IF Karlstad – Dalkurd, 3 mål

Dalkurd går stabilt i Division 1 Norra, och toppar tabellen. Tre av Dalkurds fyra senaste matcher har slutat i exakt tre mål. Tre av Karlstads fem senaste matcher har slutat i exakt tre mål. Det är alltså en tydlig tendens för båda dessa lag, och med dessa siffror att luta oss emot väljer vi att spela på 3 mål här.

2. Örebro Syrianska – Sollentuna, 3-4 mål

Två ojämna lag, som ofta bjuder på målrika matcher. Särskilt bortalaget Sollentuna, vars senaste sju matcher slutat i 4, 5, 3, 6, 7, 7 respektive 3 mål. För Örebro Syrianska har det inte blivit fult lika mycket mål, utan där blir det ofta runt tre kassar per match, eller något färre. Här spelar vi på 3-4 mål.

3. Oddevold – Ariana FC, 2 mål

Oddevold ligger tvåa i Division 1 Södra, och är svåra att göra mål på. Ariana står på sjätte plats, och här är det också defensiven som lett laget till framgångar. Åtminstone på senare tid – man har faktiskt hållit nollan i sina fyra senaste matcher. Även om det är två defensivt starka lag som möts, ska vi inte heller glömma att särskilt Oddevold har en riktigt stark offensiv. Vi tror på relativt få mål, men några kommer att komma. Här spelar vi 2 mål.

4. Ängelholms FF – Oskarshamns AIK, 3 mål

Ängelholms två senaste matcher har slutat med blott ett mål vardera, medan Oskarshamns slutat med sex respektive sju mål. Två lag med speltyper som ger lite olika sorts fotboll, alltså. Faktum är att det i Oskarshamns matcher denna säsong blivit i snitt 3,69 mål, vilket är otroligt högt och mest i serien. För Ängelholm är snittet 2,08, vilket hör till seriens lägsta. När dessa två skilda fotbollsfilosofier möts väljer vi ändå att främst gå på Oskarshamns linje, och spelar 3-4 mål. När lagen möttes senast blev det tre mål.

5. Rosenborg – Sarpsborg, 3-4 mål

Rosenborg har inte varit sig lika denna säsong, och man ligger på nionde plats i Eliteserien. Försvaret är väl någorlunda ok, men man har haft svårt att göra mål framåt. Där har det kanske lossnat en aning nu dock, efter 4-0 mot HamKam följt av 2-2 mot Stabaek.

Stefan Billborns Sarpsborg har i år inte varit det svängiga lag vi vant oss att se ett Billborntränat lag (Hammarby) vara. Särskilt inte i början av säsongen, då man bjöd på flera 0-0- och 1-1-matcher. Nu har man dock börjat göra fler mål framåt, och släppa till bakåt. 1-3, 3-1, 1-2, 5-3, 3-1, 3-1, 2-1, 2-1 på de senaste åtta matcherna. Nog blir det en del mål här trots allt, och vi tippar på 3 till 4 stycken.

6. Tromsö IL – Stabaek IF, 3-4 mål

Sett till Stabaeks fyra senaste matcher har snittet legat på exakt fyra mål, och de två senaste innehåll båda exakt fyra mål. Även för Tromsö ligger snittet på de fyra senaste matcherna på fyra mål, även om ingen av matcherna innehållit exakt det antalet (två matcher med tre mål, två matcher med fem mål). Vi tippar på 3-4 mål här.

7. Strömsgodset – Bodö/Glimt, 3 mål

Bodö/Glimt går som tåget, och det blir nästan fyra mål i snitt i lagets matcher. Strömsgodset är mer balanserade av sig, och har i sina matcher 2,5 mål i snitt. Här känns en rimlig ”kompromiss” i antal mål att det faller 3 till antalet. 3 mål spelas.

8. HamKam – Odds BK, 1-2 mål

Odds BK har otroligt lite mål i sina matcher, minst i hela Eliteserien. Snittet ligger på 1,73 mål per match. Det snittet grundar sig mycket i att man inledde säsongen med tre 0-0-matcher under de fyra första omgångarna.

Jakob Michelsens HamKam spelar ingen direkt sprudlande fotboll de heller, och har bara gjort 10 mål på 10 matcher. Man har släppt in 26. Här väntar vi oss inget målfyrverkeri, med tanke på hur det brukar vara när Odds spelar. 1-2 mål, blir vårt tips.

9. Molde – Haugesund, 3 mål

Regerande mästarna Molde har inte inlett säsongen något vidare, och ligger på sjätte plats trots att man har en match mer spelad än flera av konkurrenterna. Framåt har man gjort mål, näst flest i serien, men bakåt har man släppt in för mycket.

Haugesund, som ligger på elfte plats, har släppt in färre mål än Molde, men också gjort hälften så många. I Haugesunds matcher har det blivit i snitt 2,5 mål, och i Moldes 3,64. Här tippar vi på 3 mål.

10. Tjeckien – Tyskland, 2-3 mål

U21-EM. Den andra gruppspelsomgången. Både Tjeckien och Tyskland hade två mål i sina första matcher, och att två mål faller även denna gång känns troligt. Med tanke på att båda lagen är i behov av seger här kan vi dock tänka oss att det lag som inte leder matchen kommer gå framåt, och kanske blir det ett tredje mål. Vi spelar 2-3 mål.

11. Schweiz – Italien, 2-3 mål

Schweiz vann med 2-1 i sin första match, då man mötte Norge. Här möter man nu istället de defensivt starka italienarna. Kanske blir det tre mål igen, men det kan lika gärna stanna på två. Vi spelar 2-3 mål.

12. FC Järfälla – FC Arlanda, 3 mål

Division 2 Norra Svealand, där två mittenlag möts. Järfälla snittar 3,17 mål i sina matcher, och Arlanda snittar 3,45 mål per match. När lagen möttes i juni förra året vann Järfälla med 3-0, och tre mål här igen känns som ett troligt utfall. Vi spelar 3 mål.

13. Nordvärmland FF – IK Zenith, 3 mål

Division 2 Norra Götaland. Mittenlagen Nordvärmland, med prick 3 mål i snitt i sina matcher, möter Zenith, som snittar 2,9 mål per match. Med denna bakgrund känns ett spel på 3 mål här som ett rimligt val.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
26 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar