Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jun, 2023

Fullträff – 17 juni (17/6), vecka 24: Tips, förslag & analys

Allt inför Fullträff 17 juni, vecka 24! Analys och spelförslag.

Kolla in vår analys och speltips på Fullträff vecka 24, den 17 juni.

Vi kan utöver Fullträff även tipsa er om att kolla in vår analys till Stryktipset 17 juni.

fullträff 17 juni

  • Vårt system: 64 rader (7 spikar, 6 garderingar)
  • Total insats: 64 kronor
  • Spelstopp: 17 juni, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1 Belgien – Österrike, 3 mål

Belgien har en stark offensiv och gjorde tre mål mot Sverige. Österrike har vunnit med 4-1 och 2-1 i sina två första matcher. Här tror vi på en del mål, och tippar 3 mål.

2 Norge – Skottland, 2 mål

Norge har fått tillbaka Erling Braut Haaland, och det brukar innebära målgaranti. Här möter man dock ett defensivt starkt Skottland, och då lär siffrorna knappast rinna i väg. Vi tippar på 2 mål i denna match.

Här finner ni vårt Norge – Skottland speltips.

3 Island – Slovakien, 2-3 mål

Islands tidigare starka defensiv är inte längre vad den varit, och i den senaste samlingen förlorade man med 0-3 mot Bosnien & Hercegovina. Slovakien blir inte heller någon enkel uppgift, i en match som väntas bli jämn. Vi spelar 2-3 mål.

4 Montenegro – Ungern, 2 mål

Två lag med offensiva spetsspelare, men som samtidigt har stabila defensiva grunder. Vi tror på en ganska målfattig historia, men med den offensiva kvalitet som finns på planen denna afton kan det nog falla 2 mål ändå.

5 Azerbajdzjan – Estland, 2 mål

Azerbajdzjan har släppt in fyra respektive fem mål under sina inledande EM-kvalmatcher, men här är motståndet av en lättare kvalitet. Mot Estland tror vi inte särskilt många mål kommer att falla, åt något håll. 2 mål, tippar vi.

6 Albanien – Moldavien, 1-2 mål

Albanien har spelat en EM-kvalmatch, och den innehöll 1 mål. Moldavien har spelat två, och de innehöll ett mål vardera. 1 mål här känns alltså som ett rimligt spel, men 2 mål kan också lika gärna falla. 1-2 mål spelas.

7 Cypern – Georgien, 2-3 mål

Georgien har rejält med kvalitet framåt, och bör kunna sätta två mål här. Kanske till och med ett tredje, eller ett mål i baken? Vi spelar 2-3 mål.

8 Färöarna – Tjeckien, 2 mål

Färöarna är en svag fotbollsnation, men är det något Håkan Ericson bidragit med till laget så är det defensiven. Här tror vi att man kommer att hålla det någorlunda tätt mot Tjeckien, men ett par mål lär ändå falla. Vi tippar 2 mål.

9 Portugal – Bosnien-Hercegovina, 3-4 mål

Portugal har klasspelare på alla positioner, och en målsugen Cristiano Ronaldo i anfallet. Då kan det smälla några gånger, och även Bosnien & Hercegovina har kvalitet framåt. Vi spelar 3-4 mål.

10 Levante – Alavés, 0-1 mål

Retur i playoff för att nå La Liga. Första mötet slutade 0-0, och här tror vi på en ny målfattig historia. 0-1 mål spelas.

11 Nordic United FC – Hammarby TFF, 3 mål

Hammarby TFF har fyra raka förluster, men besitter ändå ett starkt lag för denna nivå. Vi tror på en ganska så öppen match, där tre mål att falla känn som ett rimligt utfall. Det spelas.

12 Täby FK – Dalkurd, 2-3 mål

Toppmöte i Division 1 Norra. I Dalkurds tre senaste matcher har det blivit exakt tre mål. I två av Täbys senaste har det blivit exakt två mål. 2-3 mål spelas.

13 Eskilsminne IF – Falkenbergs FF, 2 mål

Toppmatch i Division 1 Södra. Vi tror på en ganska så avvaktande match, där det till slut faller 2 mål.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
26 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar