Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 mar, 2021

Leicester – Manchester United: Stream, speltips & odds

Leicester – Manchester United: Stream, speltips & odds (21/3)

I helgen – den 20/3, så drabbar Leicester och Manchester United samman i en match i FA-cupen. Detta blir en avgörande match om vilket av lagen som kommer att gå vidare till semifinalerna som väntar.

Här kan du läsa en liten guide inför matchen. Här kommer vi mer information angående hur du kan streama Leicester – Manchester United. Utöver det så uppdaterar vi med odds och ett eget speltips. Där försöker vi tippa på ett resultat innan matchen spelas.

Vi tycker helt klart att du inte ska missa denna matchen. Det är alltid kul när FA-cupen går in i ett finalspel. Då ökar klubbarnas ambitioner att vinna – och ställer upp med sina bästa lag.

Vad: Leicester – Man United, kvartsfinal – FA-cupen
Avspark: Den 21/3, kl. 18:00
Vart: King Power Stadium
Live stream: > Streama matchen hos Bet365
TV-kanal: Viaplay Premium
Speltips: Man United vinner (1.52 hos Unibet)

Streama Leicester – Man United

Det är inte speciellt svårt att hitta till sidor som väljer att streama matcher från FA-cupen. Faktum är att den kommer att finnas inne hos Bet365. Där kommer alla medlemmar kunna streama Leicester – Man United. Det gör man igenom att endast ha ett spelkonto – och väljer att spela på odds. Då kommer du kunna se Leicester – Manchester United stream gratis på köpet.

Det är en sida som alltid kan bjuda på bra fotboll live streaming. De samlar inte bara matcher från FA-cupen. Det är även möjligt att streama Serie A, La Liga eller Bundesliga på samma sida.

  • Besök Bet365
  • Skapa ett spelkonto
  • Sätt in pengar & spela på odds
  • Se Leicester – Man United stream

Det kommer även vara möjligt att se matchen med hjälp av Viaplay. De brukar alltid sända matcher från Premier League och övrig fotboll från England.

Speltips

Manchester United har ett tight spelschema. Den 18/3 spelade man en mycket viktig match mot AC Milan i Europa League. Nu – endast fyra dagar efter denna urladdning – så är det dags igen. Nu är det Leicester City som står som motståndare. Vilket är ett motstånd som påminner lite om Milan.

Den senaste treden för Manchester United har varit väldigt lovande. Man har lyckats med att vinna mot Manchester City och Milan den senaste tiden. Kanske har det släppt nu för Solskjaer.

Leicester City har endast en poäng mindre än vad Manchester United har i tabellen för Premier League. Det indikerar på att det kommer bli en mycket jämn match. Åtmistone så är förutsättningarna väldigt jämna.

Vi tror att det är Manchester United som kommer att dra det längsta strået i matchen. De har sett till att vinna flera tuffa matcher den senaste tiden. Det ger lagets spelare ett bra självförtroende för att ta sig an Leicester.

  • Speltips: Manchester United vinner
  • Odds: 1.52
  • Spelsida: Unibet

Bästa oddsen inför matchen

Alla de odds som vi har hämtat från Leicester – Man United är hämtade från Bet365 odds & live streaming. Det är en sida som många i Sverige har redan konto hos. Det är nämligen en av världens största bettingsidor. Mycket tack vare deras betting bonus för odds. Den har lockat många spelare till sajten.

Spel Odds från Bet365
Leicester vinner: 6.10
Oavgjort: 4.35
Man United vinner: 1.52
Över 2.5 mål i matchen: 1.72
Matchen slutar 0-2: 7.50
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar