Barcelona – Sevilla: Stream & speltips, 3/3 (Copa del Rey)

Den 3 mars så spelar FC Barcelona mot Sevilla semifinal i Copa del Rey. Vi kommer här att visa dig vart du kan streama Barcelona – Sevilla online. Vi kommer utöver live streaming även ge dig speltips med de odds vi kommer att betta på.

Inför matchen mellan Barcelona – Sevilla den 3 mars i Copa del Rey så gäller det att vinna den totala matchserien lagen emellan. Förra matchen slutade 2-0 till Sevilla. Vilket innebär att FC Barcelona har lite nackdel inför returmötet.

Se till att du inte missar avgörandet mellan dessa spanska storklubbar. Förbered dig med sidan som väljer att erbjuda live streams och spela på odds inför matchen. Det ger garanterat mer spänning för dig!


Vad: FC Barcelona – Sevilla, Copa del Rey (0-2)
När: Den 3/3, kl. 21:00
Vart: Camp Nou
Live stream: Se matchen hos Bet365
TV-kanal:
Speltips: FC Barcelona kvalificerar sig till final (3.50 hos Unibet)

Streama Barcelona – Sevilla i Copa del Rey

Det är inte många sidor på nätet som har rättigheter att sända Copa del Rey. Det går t.ex. inte att se matcher i Copa del Rey hos de sidor som vanligtvis har La Liga streaming. Det finns dock ett undantag. Inne hos Bet365 så kommer alla deras medlemmar ha möjligheten att se Barcelona – Sevilla stream den 3/3.

För att kunna se Barcelona – Sevilla live via din dator, mobil eller TV så behöver du ett spelkonto. Du behöver även ha spelat på odds för minst 50 kr innan du kan starta din live streaming från Copa del Rey.

Här nedanför finns stegen för att du ska kunna streama Barcelona – Sevilla hos Bet365.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Spela på odds
  • Streama fotboll från Copa del Rey

Om du vill se matchen med svenska kommentatorer eller i HD. Då rekommenderas du att använda dig av Aftonbladet Plus. Där kommer man att sända Barcelona – Sevilla. Det finns dessvärre ingen TV-kanal som kommer ha matchen i sin tablå. Dessvärre så är det få sidor med gratis fotboll streams som har rättigheter att sända Copa del Rey.

Speltips

Inför de bästa fotbollsmatcherna i Europa så brukar vi samla speltips. Där går vi igenom vilka förutsättningar som finns inför varje match. Sedan väljer vi ett odds att spela på. Vi gör inga undantag för semifinalen i Copa del Rey mellan FC Barcelona – Sevilla den 3 mars.

Innan matchen så har vi ett resultat från en tidigare match lagen emellan. Det blev 2-0 i första mötet för Sevilla. Vilket kommer leda till att FC Barcelona kommer gå full fart framåt för att göra minst 2 mål. Lyckas man endast göra 1 mål under matchen så är alla chanser att nå en final som bortblåsta.

Sevilla kommer få det mycket tufft att vinna matchen. Frågan är mer om de lyckas att hålla Barcelona under 2 mål. Förutsättningarna inför returmötet är bättre för Barcelona som nu får spela på sin hemmaplan. Där är man betydligt starkare. Vi tror att Barcelona kommer att göra ett tidigt mål i matchen och därmed utlösa mycket nerver för motståndaren.

Vi kommer att spela på att FC Barcelona kommer att kvalificiera sig vidare till finalen. Det innebär att vi garderar oss mot att matchen avgörs på övertid. Det ger oss även bra och spelvärda odds för oss att spela på. Hela 3.50 i odds finns just nu på att FC Barcelona ska ta sig vidare.

Oddsen är hämtade från Unibet – en sida som även erbjuder dig en av de bästa oddsbonus som just nu finns i Sverige. De har även riktigt bra odds på flera matcher som är intressant för den svenska publiken!

  • Speltips: FC Barcelona kvalificerar sig vidare till final
  • Odds: 3.50
  • Spelsida: Unibet
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg