NYHETER

Efter ett tight försvarsspel och mindre bra anfallsspel slutade matchen mot Tyskland 0-0. Men hur ser Sveriges chanser ut att nå slutspel?

Sverige spelade som bekant mot Tyskland igår i en ganska händelsefattig match. Den slutade 0-0 vilket får anses som bra av Sverige. Tyskland är regerande mästare men har föryngrat truppen och spelade inte med samma tryck som tidigare. Sverige lyckades hålla ihop försvaret bra genom 90 minuter vilket också belönades med en poäng.

Men hur ser det ut för Sverige nu och hur ser chanserna ut att nå hela vägen till slutspel i dam EM 2017? Laddar Sverige om rätt och på ett bra sätt så kommer detta att bli en otroligt rolig turnering att följa.

En bra räddning av Sveriges målvakt

Sveriges chanser på slutspel i EM 2017

Sverige ligger på en delad andraplats i gruppen efter att samtliga lag har spelat varsin match. Ryssland vann mot Italien med 2-1 och ligger därför på en förstaplats. De två kvarvarande gruppspelsmatcherna i dam EM 2017 för Sverige kommer vara väldigt viktiga. Det bästa scenariot är att Tyskland förlorar mot Italien samt slår Ryssland.

Förhoppningarna är givetvis att Sverige ska vinna gruppen och för att han en chans på det är det i princip två vinster som krävs. Om vi spekulerar lite så är det mest troligt att Tyskland vinner sina två resterande matcher. Gör Sverige likadant blir det målskillnad som avgör vilket lag som placerar sig först i gruppen.

Sverige fick inte riktigt igång anfallsspelet ordentligt mot Tyskland. Det var mycket felpass och bollen studsade inte riktigt som det såg ut att vara tänkt. Förhoppningsvis var det bara en del invigningsnerver som släpper lagom till den andra matchen mot Ryssland i EM för damerna.

Får Sverige igång sitt anfallsspel kommer de vara en nation som absolut har chans att ta en medalj. Försvarsspelet är så pass bra, vilket vi såg igår, och håller hög klass i turneringen.

Blackstenius i en närkamp mot Tyskland

Sverige – Ryssland 21 juli

Sveriges nästa match är mot Ryssland och här är ett riktigt bra tillfälle att få en bra position inför den avslutande gruppspelsmatchen mot Italien. En vinst på fredag den 21 juli kan innebära att Sverige står som ensam gruppledare.

Ryssland spelade en bra fotboll mot Italien och vann helt rättvist med 2-1. Men Sverige är ett tuffare motstånd än vad Italien är och det ska bli spännande hur Ryssland klarar av det. Skillnaderna mellan Italien och Sverige ligger främst i försvarsspelet så Ryssland kan inte räkna med så många chanser.

Orosmolnet som ligger över Sverige i EM för damer är anfallsspelet. Lott Schelin och Fridolina Rolfö fick inte riktigt offensiven att funka. Rolfö blev sedan utbytt av Stina Blackstenius som stod för ett starkt inhopp. Det återstår att se om det blir Rolfö eller Blackstenius som kniper startplatsen mot Ryssland.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se