sweden romania live streaming
NYHETER

Viktig match för Sverige i EM-kvalets första match mot Rumänien. Få tips om hur du kan se matchen live!

 • Tid & datum: Den 23 mars, kl. 18:00
 • Arena: Friends Arena, Stockholm
 • Matchtyp: EM-kval 2020
 • Speltips: Sverige vinner - 1.72 (hos bet365)

Sverige – Rumänien stream

Den sida som kommer att sända Sverige – Rumänien stream online är ingen mindre än Cmore. Det är just Cmore som kommer kunna sända alla matcher i EM-kvalet. Det innebär att du inte bara kommer kunna streama Sverige – Rumänien den 23/3. Du kommer även få tillgång till många andra landskamper och kvalmatcher som spelas.

Så vad krävs då för att se Sverige – Rumänien live stream, och är det gratis?

Till stor glädje för många svenskar så kommer det vara möjligt att se Sverige – Rumänien gratis hos Cmore. Detta med hjälp av det erbjudande som Cmore har för nya kunder. Blir du ny medlem hos Cmore så kommer du ha möjligheten att streama fotboll gratis i två veckor. Det är däremot endast matcher som sänds på TV4 som du kan se utan kostnad.

För att kunna se EM-kvalsmatchen den 23/3 så behöver du ett konto. Har du ett konto hos Cmore tidigare så kommer du vara tvungen att köpa ett abonnemang. Detta är inget som är speciellt dyrt. För 139 kr i månaden så kan du streama fritt bland fotboll som sänds på TV4.

Vill du istället kunna låsa upp alla matcher från EM-kval 2020 så krävs en annan form av abonnemang. Nämligen ett sportpaket. Du kan läsa mer om kostnader och villkor väl inne hos Cmore.

 • Gå till Cmore & hitta matchen
 • Skapa konto
 • Använd erbjudande med gratis live streaming i två veckor
 • Se Sverige – Rumänien stream

Se matchen på TV

Om du vill kunna sända Sverige – Rumänien på TV, så kan vi avslöja att det är kanalen TV4 som kommer stå för direktsändningen. Detta är en kanal som många i Sverige redan har bland sitt utbud av TV-kanaler. Därför tror vi att det kommer bli en hög tittarsiffra när EM-kvalets första match ska spelas.

Matchen kommer att sändas i samband med ett försnack. Där kommer experter att kolla på förutsättningarna inför matchen, samt för Sveriges EM-kval i stort.

 • TV-kanal: TV4
 • Sändningstart: 17:30
 • Matchstart: 18:00
Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1  Spanien 0 0 0 0 0 0 0 0
2  Sverige 0 0 0 0 0 0 0 0
3  Norge 0 0 0 0 0 0 0 0
4  Rumänien 0 0 0 0 0 0 0 0
5  Faröarna 0 0 0 0 0 0 0 0
6  Malta 0 0 0 0 0 0 0 0

Förutsättningar

Sverige kommer till Friends Arena med den starkaste truppen på pappret. Däremot så finns det en oro i det svenska landslaget när det kommer till mittbackar. I jämte Andreas Granqvist så var det tänkt att Victor Nilsson Lindelöf skulle spela. Han har nu tackat nej till landslagsspel. Detta efter att han tagit fram petningen av John Guidetti som en av anledningarna. Du kan läsa ännu mer kring detta i vår analys för Sverige - Rumänien speltips & odds. Där kommer du kunna läsa mera. 

Dessutom är Pontus Jansson skadad, vilket innebär att andra alternativet för Janne Andersson inte heller är möjligt att använda sig av.

Än finns tid att hitta en lösning till matchen. Vi får se vem det är som bilder det svenska mittlåset tillsammans med Granqvist.

I övrigt är det inga större överraskningar i den trupp som finns med. Alexander Isak kommer (äntligen) få chansen att vara med i landslagstruppen under en viktigare samling.

Vi känner oss nervösa inför uppgiften vi har mot Rumänien. Däremot tror vi att Sverige kommer fixa en seger på hemmaplan!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se