sweden romania live streaming
NYHETER

Viktig match för Sverige i EM-kvalet, där man ställs mot jagande Rumänien. Få tips om hur du kan se matchen live!

 • Tid & datum: Den 15 november, kl. 20:45
 • Arena: Arena Națională, Bukarest
 • Matchtyp: EM-kval 2020
 • Speltips: Sverige vinner - 2.50 (hos bet365)

Rumänien – Sverige stream

Den sida som kommer att sända Rumänien – Sverige stream online är ingen mindre än Cmore. Det är just Cmore som kommer kunna sända alla matcher i EM-kvalet. Det innebär att du inte bara kommer kunna streama Rumänien – Sverige den 15/11. Du kommer även få tillgång till många andra landskamper och kvalmatcher som spelas.

Så vad krävs då för att se Sverige – Rumänien live stream, och är det gratis?

Till stor glädje för många svenskar så kommer det vara möjligt att se Sverige – Rumänien gratis hos Cmore. Detta med hjälp av det erbjudande som Cmore har för nya kunder. Blir du ny medlem hos Cmore så kommer du ha möjligheten att streama fotboll gratis i två veckor. Det är däremot endast matcher som sänds på TV4 som du kan se utan kostnad.

För att kunna se EM-kvalsmatchen den 15/11 så behöver du ett konto. Har du ett konto hos Cmore tidigare så kommer du vara tvungen att köpa ett abonnemang. Detta är inget som är speciellt dyrt. För 139 kr i månaden så kan du streama fritt bland fotboll som sänds på TV4.

Vill du istället kunna låsa upp alla matcher från EM-kval 2020 så krävs en annan form av abonnemang. Nämligen ett sportpaket. Du kan läsa mer om kostnader och villkor väl inne hos Cmore.

 • Gå till Cmore & hitta matchen
 • Skapa konto
 • Använd erbjudande med gratis live streaming i två veckor
 • Se Rumänien – Sverige stream

Se matchen på TV

Om du vill kunna sända Rumänien – Sverige på TV, så kan vi avslöja att det är kanalen TV4 som kommer stå för direktsändningen. Detta är en kanal som många i Sverige redan har bland sitt utbud av TV-kanaler. Därför tror vi att det kommer bli en hög tittarsiffra när EM-kvalets förhoppningsvis avgörande match ska spelas. Vid svensk seger säkras nämligen EM-platsen 2020.

Matchen kommer att sändas i samband med ett försnack. Där kommer experter att kolla på förutsättningarna inför matchen, samt för Sveriges EM-kval i stort.

 • TV-kanal: TV4
 • Sändningstart: 20:30
 • Matchstart: 20:45
Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1 Spanien 8 6 2 0 19 5 +14 20
2 Sverige 8 4 3 1 18 9 +9 15
3 Rumänien 8 4 2 2 17 8 +9 14
4 Norge 8 2 5 1 13 10 +3 11
5 Faröarna 8 1 0 7 4 23 -19 3
6 Malta 8 1 0 7 2 18 -16 3

Förutsättningar

Sverige har allt i egna händer inför de två avslutande kvalmatcherna, och så länge vi inte förlorar matchen ser det väldigt ljust ut. En svensk seger gör att vi säkrar EM-platsen, medan ett kryss innebär att vi måste vinna mot Färöarna hemma i sista matchen för att vara garanterade en plats i EM 2020.

Om Sverige däremot förlorar matchen kastas förutsättningarna inför den sista kvalomgången om. Då står Rumänien plötsligt på två poäng fler än oss, och vi måste förlita oss på att de tappar poäng i sin sista match. Tack och lov spelas den borta mot Spanien, så det är högst troligt att de just tappar poäng.

Skulle Sverige och Rumänien hamna på samma poäng är det inbördes möten som avgör vilket lag som placerar sig högst upp i tabellen. Sverige vann med 2-1 i Stockholm, och vinner Rumänien med 1 mål i Bukarest tvingas vi räkna bortamål för att se vilken nation som har bäst statistik i de inbördes mötena. Vinner Rumänien med exakt 2-1 kommer målskillnad att fälla avgörandet om lagen slutar på samma poäng.

I truppen till landskamperna mot Rumänien och Färöarna finner vi bland det anmärkninsvärda två unga mittfältare. Mattias Svanberg och Dejan Kulusevski är uttagna, och kan få göra A-landslagsdebuter.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se