NYHETER

Serbien möter Spanien i U21 EM 2017. Hur du följer matchen via live stream kan du läsa i vår artikel. Vi har även tagit fram de odds vi tycker är mest spelvärda inför matchen.

Gruppspelet i U21 EM 2017 börjar närma sig sitt slut. Tyävrr är Sveriges resa över men det finns andra väldigt sevärda lag kvar i turneringen att hålla ögonen på. Ett av de lagen är framförallt Spanien som spelar mot Serbien ikväll. Hur och var du ser Serbien - Spanien via live stream kan du läsa i vår artikel. 

Matchen gäller inte mycket för Serbien men Spanien kan helt säkra gruppsegern med ett oavgjort resultat. Att se Serbien - Spanien via live stream är enkelt och det går snabbt att komma igång. Extra spännande blir det om man spelar på matchen som man följer via live stream.

Spanien U21 EM 2017 fotboll

Såhär ser du Serbien - Spanien via live stream

U21 EM är en turnering som får mer och mer uppmärksamhet för varje år som går. Spanien är en fotbollsnation och intresset kommer givetvis väldigt naturligt med tanke på att de alltid är i toppen. Årets upplaga är inget undantag och Spanien slog fjolårets finalister Portugal med 3-1 tidigare i gruppspelet.

För att live streama Serbien - Spanien krävs det ett konto hos Dplay. De sänder samtliga matcher från U21 EM 2017. Det är inte att se sport från Dplay men priset är väldigt överkomligt jämfört med konkurrenterna. Matchen sänds även på Eurosport på TV och avspark är klockan 20.45 ikväll.

Matchen spelas på Bydgoszcz Stadium i Polen med start 20.45. Serbien har som sagt inget att spela för men det kan vara värt att se Spanien visa upp fotboll i riktigt hög klass via live stream. Det går att streama matchen på datorn, mobilen, surfplattan och på din TV. Har du inte möjlighet att följa matchen via live stream men du tycker att resultatet är intressant. Då kan du följa matchhändelserna via livescore på fotboll.

Spanien under 21 EM fotboll 2017

Betting på U21 EM 2017

Det finns mängder av odds på flera olika marknader att ta del av under U21 EM. Matchen mellan Serbien - Portugal är inget undantag. Oddsen på att Serbien vinner ligger på 17.00 medans oddset på att Spanien vinner är 1.12. Kanske inte är särsklit spelvärda odds med tanke på hur överlägsna Spanien varit under årets upplaga av U21 EM. 

Däremot så är det 1.90 i odds på att båda lagen gör mål. Det känns som ett väldigt spelvärt odds med tanke på att alla fotbollslag alltid vill slå Spanien. Tror man å andra sidan att det blir mållöst för Serbien är det samma odds på att båda lagen inte gör mål i matchen. Samtliga odds är hämtade från bet365.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se