NYHETER

Gothia Cup spelas för fulla muggar och hur du följer turneringen via live stream kan du läsa i vår artikel. Turneringen spelas hela veckan fram tills den 22 juli 2017.

Det kan ha varit lite dåligt med information om hur man följer Gothia Cup via live stream . Men vi hjälper dig att hitta rätt utan krokiga omvägar. Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i fotboll och det kommer lag från hela världen med samma gemensamma intresse.

Turneringen startade den 17 juli och pågår fram till och med den 22 juli. De två sista dagarna på turneringen spelas finalerna på Gamla Ullevi och precis som gruppspelsmatcherna kommer de gå att se via live stream.

Närkamp under Gothia Cup 2017

Se Gothia Cup via live stream

För att komma igång med en live stream på Gothia Cup krävs det att du klickar dig vidare. Sedan behöver du skapa ett konto och först då får du tillgång till Gothia Cup live stream. Det går att välja bland mängder av olika matcher som sänds från hela Göteborg i flera olika åldersklasser.

Anledningen till att det i år är att se Gothia Cup via live stream är tack vare sponsringen från SKF. De har gjort det möjligt för människor över hela världen att följa sina släktingar, kompisar eller familjemedlemmar via live stream. Man behöver absolut inte ha en koppling till turneringen för att uppskatta fotbollen som spelas. Det passar alla som är fotbollsintresserade helt enkelt.

Live streamen är direkt på Gothia Cups hemsida där man enkelt kan söka efter den matchen man är intresserad av att följa. Det går snabbt och smidigt att komma igång med streamingen och efter man skapat ett konto har man tillgång till samtliga matcher.

Tysk kille flyger fram under Gothia Cup

Annan fotboll att se via live stream

Det är en hel del intressanta fotbollsmatcher att följa den närmsta tiden. Bland annat pågår EM för damer i fotboll i Nederländerna just nu. I vanlig ordning såhär års spelas Allsvenskan för fullt och till helgen ser vi sex nya matcher. Läs vår guide på hur du ser Allsvenskan via live stream.

Malmö spelar match i Champions League mot FK Vardar imorgon. Det finns möjlighet att se FK Vardar – Malmö FF via live stream precis som Sveriges matcher i dam EM. Ute Europa befinner sig just nu Östersunds IK som möter Galatasaray. Där vann Östersund första matchen med 2-0.

Precis som Östersund spelar även AIK i Europa League, fast på hemmaplan. Motståndet står Zeljeznicar för och i första mötet slutade matchen 0-0.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se