NYHETER

Pia Sundhage verkar ha bra koll på sin trupp inför debutmatchen mot Tyskland som spelas senare ikväll. Läs mer om Sundhages med fleras tankar om kvällens match.

Sverige spelare sin första match i fotbolls EM 2017 idag. Mardrömsmotståndet Tyskland har vunnit de senaste tio mästerskapsmatcherna mot Sverige och har blivit lite av ett spöke för damlandslaget. Har Sveriges trupp vad som krävs för att vinna mot Tyskland?

Enligt Pia Sundhage har hon en god känsla inför matchen, en match hon längtat till och sett fram emot länge. Det är inte bara Sundhage som har en bra känsla inför premiären i EM för damer 2017. Caroline Seger är en av de mer rutinerade spelarna i truppen. Även hon verkar ha en bra känsla inför EM-premiären och vittnar om att det gäller för hela truppen.

Lotta Schelin poserar med en fotboll

Lotta Schelin får sällskap av Fridolina Rolfö i anfallet mot Tyskland

Den rutinerade Lotta Schelin kommer att få spela med Bayern Münchens nyförvärv Fridolina Rolfö i anfallet. Den sistnämnde är lite mindre rutinerad i internationella sammanhang men har kompletterat Schelin bra i matcherna inför EM 2017. Det kommer säkert bli en lyckad kombination och Pia Sundhage har bra koll på sina tjejer.

Sveriges startelva till matchen mot Tyskland i EM 2017

Hedvig Lindahl

Jessica Samuelsson, Nilla Fischer, Linda Sembrant, Jonna Andersson.

Kosovare Asllani, Carline Seger, Lisa Dahlkvist, Olivia Schough.

Fridolina, Lotta Schelin.

Inga överraskningar direkt och en startelva man hade kunnat förvänta sig. Pia Sundhage känner sig bekväm med sin rutinerade och sammansvetsade trupp.

Det går att följa matchen mellan Sverige – Tyskland via live stream . Så se till att följa våra svenska damer och deras resa i EM i Nederländerna. Med en bra start kan detta bära riktigt långt.

Caroline Seger gör en high five med Asllani

Schelin är revanchssugen inför matchen

Fem gånger har Lotta Schelin blivit krossad av Tyskland och hon vill gärna undvika att det blir en sjätte gång. Det är en stor revanschlust hos många i laget som varit med och förlorat stora matcher mot Tyskland under de senaste åren. Pia Sundhage säger sig ha förberett sina spelare på tre olika resultat. Och hur de ska gå vidare efter matchen. 

Skulle Sverige förlora ikväll är det inte slutet på EM-drömmen. Det är fortfarande två matcher kvar och chansen att komma på en andra plats i gruppen lever helt enkelt i allra högsta grad. Sverige har goda chanser att gå riktigt långt i fotbolls EM 2017.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se