NYHETER

Ronaldo är enligt den portugisiska tidningen A Bola på väg bort från Real Madrid. Han är åtalad för ekobrott och hurvida han blir dömd eller inte återstår att se.

På grund av anklagelserna om skattebrott verkar det som att Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien och ta sig vidare till en ny fotbollsklubb. Ronaldo har representerat Real Madrid sedan 2009 och vunnit mängder av stora titlar med laget. Nu sittar han dock i klistret efter att världsstjärnan står åtalad för skattebrott som ska ha ägt rumt 2011 och 2014. Real Madrid har gått ut med att man stöttar Ronaldo och att de tror han är oskyldig.

Ronaldo ska ha undanhållit 145 miljoner kronor från spanska staten i ett så kallat skalbolag på de Brittiska Jungfruöarna. Han hävdar sin oskuld men det blir svårt att fortsätta göra det med alla de bevis som finns mot honom. Om han inte väljer att erkänna och sedan blir dömd kan Ronaldo eventuellt hamna i fängelse. Här hjälper det inte att han är en av de fem snyggaste idrottsmännen i världen.

Ronaldo lämnar Real Madrid och Spanien

Ronaldo går till ny klubb

Den portugisiska tidningen A Bola släppte idag en bomb. De skriver att det är helt klart att Ronaldo kommer lämna Real Madrid och även Spanien för en annan klubb. Anledningen är inte särskilt svår att lista ut. Vilken som blir den nya klubben är dock lite svårare att ha en aning om redan nu.

Det är inte alla lag som har råd men en av världens bäst betalda fotbollsspelare och om det ens bli spel i Europa återstår att se. Han verkar väldigt angelägen att betala så lite som möjligt i skatt så nivån på fotbollen kanske inte är prio ett. Ryssland kanske är intressant?

Ronaldo åtalas för ekobrott

Messi och Mascherano blev dömda till 21 månaders fängelse

Både Messi och Mascherano dömdes så sent som i maj för 21 månaders fängelse efter att undanhållit 39 respektive 15 miljoner kronor. Eftersom fängelsestraffet de båda dömdes till är lägre än 24 månader får de en villkorlig dom och behöver inte sitta i fängelse.

Eftersom det rör sig om en betydligt större summa för Ronaldo återstår det att se hur mycket hårdare domen blir om han nu döms.

En god nyhet är iallfall att Sverige spelare U21 EM mot England ikväll klockan 18.00. Guide & matchstarter för Sveriges landslag hittar du hos sportal.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se