Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 maj, 2017

Lista över de fem snyggaste idrottsmännen i världen

Här nedan kommer en lista på de fem snyggaste idrottsmännen. Vi har även gjort en lista över vilka vi tycker är de mest attraktiva idrottskvinnorna.

Bedömingen var svårt och det var många namn som man gärna hade haft med. Men tillslut kom vi fram till vilka fem män vi tyckte såg bäst ut. Se ifall du håller med!

De fem attraktivaste manliga elitidrottarna

5. David Beckham, Fotboll

Ingen lista där sportstjärnors utseende diskuteras är fullständig utan Beckham. Han var mest känd för sina firsparkar men på senare år har han blivit en modeikon. Helt tack vare jackpoten i det genetiska lotteriet. Beckhams största framgånger skedde i den engelska fotbollsligan Premier League. Även om man inte hittar honon i Premier League idag finns det annan sevärd engelsk fotboll att live streama.

Beckham är en otroligt stilig och sexig man som många kvinnor suktar efter. Finns med all säkerhet en hel del män också för den delen. Men han börjar komma upp i åren och får därför nöja sig med en femteplats.

4. Lewis Hamilton, F1

Rockstjärnan på racingbanan är en av de hetaste namnen inom sporten för tillfället. Kanske inte i den allra positivaste bemärkelsen då han haft problem att hitta formen i årets tävlingar. Men det tar knappast hans utseende ifrån honom. Vid en snabb anblick ser Hamilton inte ut som någon F1-förare överhuvudtaget, snarare en skådespelare eller modell.

Hamilton har gjort flera modelljobb och det är ingen hemlighet att tjejer står på rad. Förhoppningsvis lyckas han pricka formen och kommer tillbaka och utmanar Sebastian Vettel om titeln som världsmästare.

F1 är inte en speciellt stor sport för oss svenskar, däremot är speedway något som uppskattas av oss nordbor.

3. Tom Daley, Simhopp

Daley är en brittisk simhoppare som vann så sent som 2016 OS-brons i Rio de Janeiro. Han har även flera EM och VM medaljer på meritlistan. Förutom att han är en otroligt duktig simhoppare är han väldigt snygg.

En solbränd Tom Daley är något av det snyggaste som satt sin fot i en simhall. Precis som de flesta på denna listan har Daley gjort en del modelljobb, vilket inte är helt överraskande.

2. Cristiano Ronaldo, Fotboll

En av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Han är inte bara född med en unik talang utan har även ett väldigt tilltalande yttre. Den portugisiske fotbollsspelaren har spelat i Real Madrid de senaste åtta åren och har haft en väldigt framgångsrik säsong i år. Real Madrid vann nämligen ligatiteln och har även chans att vinna Champions League.

Att han är såpass attraktiv som han är skapar avund hos en hel del människor, ja framförallt män. Inte så konstigt kanske med tanke på att han lever mångas dröm. Följ Cristiano Ronaldos Real Madrid via live stream i jakten på Champions League titeln.

1. Henrik Lundqvist, Ishockey

Han kallas för ’The King’ i New York och är en av Sveriges absolut bästa målvakt genom tiderna. Inte bara är han bra på hockey, har en snygg fru, en lyxlägenhet mitt på Manhattan och allt som många drömmer om. Han är även otroligt modemedveten och attraktiv.

Lundqvist har hela paketet, han är charmig, lätt att tycka om och den där tredagarsstubben tar honom till toppen av vår lista. Tyvärr har han inte fått chansen att lyfta Stanley Cup pokalen ännu, vilket hade gjort honom till den snyggaste att lyfta den genom tiderna.

Rangers har redan åkt ut ur slutspelet, som förövrigt befinner sig i avslutningen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar