NYHETER

BK Häcken reser till Uppsala för att möta IK Sirius i Allsvenskan. Vi visar hur man följer matchen helt kostnadsfritt via live stream.

Sirius har överträffat mångas förväntningar såhär långt i lagets första säsong i Allsvenskan på 42 år. Det var nog inte många som räknade med att de skulle vara ett topp fyra lag efter halva serien spelats. Matchen mot Häcken följer du via live stream och det går snabbt att komma igång.

IK Sirius – BK Häcken kommer bli en intressant match där båda lagen har chans att klättra flera placeringar. En match som absolut kommer att vara värd att följa via live stream. Framförallt när det finns möjlighet att följa matche vi live stream. Hur du går tillväga kan du läsa i vår artikel.

Spelare i Sirius kramar om varandra efter ett mål

  • Matchstart: 22 juli kl. 18.00
  • Spelplats: Studenternas IP, Uppsala
  • Visas hos: Cmore sport

Titta på IK Sirius – BK Häcken via live stream

Följ Allsvenskan via live stream , enkelt och smidigt. För att få tillgång till en live stream som är laglig på Sirius – Häcken krävs det att man först skapar ett konto hos redbet. De har ett tidsbegränsat erbjudande där man kan ta del av en hel månad hos Cmore sport.

Cmore äger rättigheterna för Allsvenskan och sänder samtliga matcher via live stream. Redbet har ett erbjudande där det krävs att man gör en insättning och lägger ett spel. Efter den processen kommer man att få en kod skickad till sin mail. Koden används sedan på Cmore för att aktivera månaden.

Att se Allsvenskan via live stream helt lagligt är därför möjligt. Är du intresserad av att följa IK Sirius – BK Häcken via live stream rekommenderar vi dig att ta del av erbjudandet. Med tanke på att det är tidsbegränsat är det bra att passa på innan det tas bort.

När du ser Allsvenskan via live stream kan du kolla på flera olika enheter. Det går lika bra att streama fotboll i mobilen som att se matchen via datorn eller teven.

Spelare i Sirius driver bollen framåt

Få mål i matchen mellan Sirius – Häcken

Häcken har bara släppt in tio mål och gjort 15 såhär lång i Allsvenskan. Matcherna Häcken spelar snittar alltså 1.6 mål, från båda lagen. Ett snitt som är otroligt lågt och det är bara AIK som har ett lägre snitt. Sirius å andra sidan har gjort mycket mål, 24 mål har det blivit såhär långt. Men Häckens försvarsspel är förstklassigt och det är ett svårt lag att spela mot.

Att det förmodligen kommer bli få mål i matchen håller nog de flesta med om. Frågan är bara hur få?
Vi på sportal har kollat upp lite odds på matchen och oddsen på att det blir mindre än 1.5 mål ligger på 3.30. Oddset är hämtat från bet365.

Det är ett odds som känns väldigt värt att spela på med tanke på att Häcken släppt in fem mål de senaste sju matcherna. Speciellt med tanke på att Häcken endast gjort ett mål på bortaplan på de tre senaste matcherna.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se