NYHETER

Halmstad sätter sig i spelarbussen till Göteborg idag för att försöka stjäla tre poäng från IFK. Följ matchen via live stream för att se ifall de har en chans ikväll.

Kom igång med en live stream på matchen mellan Göteborg – Halmstad i Allsvenskan. Matchen ska Göteborg vinna alla dagar i veckan mot ett Halmstad som endast vunnit en match på 13 försök. Det som förväntas bli en kross för formstarka Göteborg går givetvis att följa via live stream.

Hur du ser Göteborg – Halmstad via live stream hjälper vi dig med. Det går att följa matchen i hög kvalitet enkelt och smidigt med svenska kommentatorer. För att hitta en bra live stream i Sverige krävs det att man har koll på vilka som äger rättigheterna för att sända via streaming i Sverige. Allt det och hur du kommer igång med att streama sport live kan du läsa om i vår artikel.

Spelare i Göteborg gör målgest

  • Matchstart: 10 juli 19:00
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas på: Cmore Allsvenskan

Följ Allsvenskan via live stream

För att se Göteborg – Halmstad via live stream krävs det att du tar del av en kampanj som redbet erbjuder. För att kvalificera sig till kampanjen behöver man göra en insättning, spela på ett odds och sedan får man en kod till sin mail. Därefter får man tillgång till Cmore sport där Allsvenskan går att se via live stream.

Ett perfekt erbjudande om du tänkt följa Göteborg – Halmstad live på nätet. Hos Cmore kan du streama matcher på din mobil, surfplatta, dator och tv i HD kvalitet. Det går snabbt och enkelt att komma igång med din live stream på kvällens match.

Det går även att följa matchen på TV. Samma som med streaming gäller där, det är Cmore som äger rättigheterna och då krävs ett tillhörande kanalpaket. Det är för vissa därför mer flexibelt med att välja den smidigare live stream-varianten. Hur spelschemat ser ut för Allsvenskan kan du läsa mer i vår guide där vi listar alla matchtider på Allsvenskan 2017.

Matchen förväntas bli styrd av göteborgarna och Halmstad kommer förmodligen inte få särskilt många anfall. Men allt kan hända i fotboll och ett felpass kan avgöra en hel match. Frågan är bara om Halmstad orkar anfall efter anfall från IFK. Det återstår helt enkelt att se och något vi får följa via live stream.

Spelare i IFK Göteborg står uppradade

Speltips på IFK – Halmstad

Som sagt så tror vi på sportal att det blir en enkel match för IFK. Det gör även spelbolagen om man ser till hur oddsen är satta. Göteborg har 1.40 i odds på att vinna medans Halmstad har 7.50. Inget av oddsen känns speciellt värda att spela på så vi har letat fram ett annat odds.

Vi förväntar oss en relativt målsnål match där IFK står för båda målen i matchen. Oddset på under 2.5 mål i matchen ligger på 2.20 vilket känns betydligt bättre att spela på än något av de tidigare nämnda oddsen.

Vi har använt oss av redbet vid val av odds, samma spelbolag som erbjuder kampanjen där du kan live streama Allsvenskan .

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se