NYHETER

Både Sundsvall och Halmstad är i stort behov av poäng. Se när två lag desperata lag gör upp efter halva säsongen spelad. Du kan se matchen via live stream eller direkt på tv, vi hjälper dig att komma igång!

Är du intresserad av att se Sundsvall – Halmstad via live stream kan vi hjälpa dig. Att komma igång med en live stream på Allsvenskan går snabbt, är enkelt och väldigt funktionellt. Du kan kolla på Allsvenskan från flera olika enheter vart du vill. Det är vanligtvis inte att streama Allsvenskan lagligt. Men det finns en kampanj att ta del av som du kan läsa om längre ner i artikeln.

Matchen mellan Sundsvall – Halmstad kommer förmodligen bli en jämn drabbning med tanke på att de båda huserar långt ned i Allsvenskan. Faktum är att de ligger hack i häl på plats 13 och 14. Inte jättesexiga placeringar men det är samtidigt inte två klubbar som har målsättningen att vinna Allsvenskan.

Sundsvall famnar om varandra efter ett mål

  • Matchstart: 16.00 15 juli
  • Spelplats: Norrporten Arena, Sundsvall
  • Visas på: Cmore Allsvenskan

Följ Sundsvall – Halmstad via live stream free

Det blir alltmer vanligt att vi tittare väljer att följa fotboll i HD via live stream. Det är för att live streaming erbjuder så mycket mer än vad en tv-kanal gör. Du kan kolla på flera olika enheter, i vissa fall även samtidigt. Man kan kolla på vissa sändningar i efterhand och man slipper långa reklampauser. Listan på fördelar med att se Sundsvall – Halmstad via live stream kan göras lång.

För att komma igång med en live stream krävs det att du tar del av en kampanj hos redbet. De har nämligen ett erbjudande där man som spelare kan göra en insättning, lägga ett spel och sedan få en bonuskod skickad till sin mail. Den bonuskoden använder man sedan hos Cmore för att få en månad av Cmores sportpaket, helt kostnadsfritt.

Att live streama Allsvenskan hör därför till ovanligheterna då en månad annars kostar över 400 kronor. Så erbjudandet hos redbet är verkligen ett erbjudande som man bör ta del av. Det är inte varje dag man kan streama sport live hos Cmore.

Sundsvall-spelare under nationalsången inför en match

Streama Allsvenskan

Anledningen till att live streaming kostar relativt mycket pengar är för att rättigheterna är dyra. Varje gång det ska skrivas nya avtal är det flera som lägger bud och Svenska Fotbollsförbundet väljer sedan de som är högst och bäst. Som sagt finns det en möjlighet att live streama Allsvenskan via redbet. En match som vi på sportal kan rekommendera att är Malmö FF - IK Sirius.

Det är Cmore som äger rättigheterna och betalat flera miljoner för att äga dom. Givetvis är priset satt efter det. Det är pengar som går till klubbarna som i sin tur kanske spenderas på att få in bättre spelare i respektive klubb. Skulle folk bara välja olagliga live streams så skulle inte Cmore kunna betala lika mycket, klubbarna skulle få mindre pengar, nivån på Allsvenskan skulle helt enkelt bli sämre.

Det är ett långt led men tänker man längre än näsan räcker väljer man en laglig live stream för att det är vad som gynnar sporten. En olaglig live stream som visserligen är kommer i många fall vara i sämre kvalitet, hackig och inte erbjuda alls samma upplevelse som en seriös leverantör.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se