NYHETER

Östersund reser till Stockholm för att möta Djurgården. Lagen möttes för en vecka sedan och då vann Östersund. Vi hjälper dig hitta en live stream till matchen.

Se när Djurgåden spelar mot Östersund via live stream enkelt och snabbt. Kvaliteten är något av det viktigaste när man väljer live stream och vi på sportal rekommenderar det bästa. Vi hjälper dig att hitta en live stream på den Allsvenska omgången mellan Djurgårdens IF – Östersunds FK.

Östersund befinner sig i den bästa formen någonsin i klubbens historia. Efter vinsten mot Galatasaray i kvalet till Europa League och mot Djurgården är det ingen tvekan om att självförtroendet är på topp. Trots att de vilade en hel del spelare i senaste mötet mot Djurgården lyckades de vinna med 2–1. Nu har Djurgåden chans att ta revansch och matchen går att följa via live stream.

Tifo inför Djurgårdsmatch

  • Matchstart: Söndag 23 juli kl. 15.00
  • Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm
  • Visas på: Cmore sport

Följ Djurgården – Östersund via live stream från Allsvenskan

I vanliga fall är det inte möjligt att lagligt se Allsvenskan via live stream . Men redbet kör en kampanj där deras spelare, nya som befintliga, kan ta del av en månad hos Cmore. Där man kan se massor av sport via live stream online.

Skapa ett konto hos redbet för att komma igång, gör sedan en insättning och lägg ett spel. Då kommer du få en kod som du använder på Cmore för att få en månad . Det innebär att du kan se Djurgården – Östersund via live stream .

Att det blir vanligare och vanligare att vilja följa matcherna via live stream är ingen hemlighet. Därför kan det vara svårt att hålla koll på vilka streams som är lagliga. Vi på sportal hjälper dig med det och rekommenderar enbart lagliga och bra sidor med fotbollsstreams.

För att se Djurgården – Östersund och andra matcher i Allsvenskan via live stream krävs alltså ett konto hos Cmore. Det är dom som äger rättigheterna och sänder samtliga matcher från Allsvenskan via live stream.

Djurgårdsspelare i närkamp med motståndare

Fler matcher i Allsvenskan under söndagen 23 juli

Det spelas totalt tre omgångar i Allsvenskan under söndagen den 23 juli 2017. Djurgården – Östersund är det mötet som känns mest intressant på förhand. Kanske mest med tanke på Östersunds senaste framgångar men även för att Djurgården kommer vara rejält revanschsugna. Läs vår guide och spelschema på fotbollsallsvenskan 2017 för att inte missa ditt favoritlags matcher.

Söndagens matcher

15.00, Djurgårdens IF – Östersunds FK

17.30, IFK Göteborg – Örebro SK

17.30, Kalmar FF – AFC Eskilstuna

IFK Göteborg spelar sin första match med nya huvudtränaren Alf Westerberg och det ska bli spännande om det hunnit bli någon skillnad. Matchen mellan Kalmar FF – AFC Eskilstuna kanske inte är av största intresse med tanke på att det är två bottenlag. Återstår att se ifall Eskilstuna kan ta sin andra Allsvenska seger i klubbens historia.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se