NYHETER

Kalmar FF gästar Djurgården med ambitionen att ta tre poäng. Hur du följer matchen via live stream kan du läsa i vår artikel.

Se Djurgården – Kalmar FF via live stream . Det går enkelt att komma igång med en live stream på Allsvenskan som håller mycket hög kvalitet. Hur du går tillväga för att följa matchen via live stream hjälper vi dig med.

Matchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm och avspark är klockan 19.00. Sändningen via live stream startar 18.50 med lite analyser i studion inför matchen. Har du inte riktigt koll på hur schemat för Allsvenskan ser ut kan du läsa vårt spelschema för Allsvenskan 2017.

Djurgården firar mål Allsvenskan 2017

Live streama Djurgården – Kalmar FF i hög kvalitet

Vanligtvis kostar det pengar att live streama matcher från Allsvenskan. Men nu kör redbet en kampanj där du kan få tillgång till Allsvenskan . Det som krävs är att du tar del av redbets kampanj där du gör en insättning och sedan får en bonuskod till din mail.

Då använder du din bonuskod för att få tillgång till hela Cmores sportpaket under en tidsbegränsad period där du kan se alla Allsvenskan via live stream . Ett kanonerbjudande som inte bara ger dig live streaming men också möjlighet att vinna pengar på betting.

Det blir mer och mer eftertraktat att kunna live streama Allsvenskan online. Då är Cmore det bättre alternativet eftersom du enkelt kan ta med dig live streamen på flera olika enheter. Du kan kolla via din mobil, surfplatta, dator och tv.

Det är inte bara matchen mellan Djurgården – Kalmar FF som går att följa via live stream idag. Hammarby spelar borta mot Häcken med samma starttid. Mer om hur du live streamar den matchen kan du läsa på BK Häcken – Hammarby IF live stream.

Djurgården Allsvenskan 2017

Odds på Djurgården – Kalmar

Med tanke på att Djurgården är ett bättre lag på pappret och har visat det under serieomgångarna är det inte konstigt att de är storfavoriter inför kvällens match. Kalmar har haft en tung säsong där bollen inte riktigt studsat deras väg. Matchen ikväll lär inte bli ett trendbrott för smålänningarna som gästar huvudstaden.

Matchodds

  • Djurgården: 1.39
  • Oavgjort: 4.35
  • Kalmar: 8.50

Vi på sportal tror på en ganska ensidig matchbild där Djurgården kommer styra spelet matchen igenom. Kalmars chans ligger i kontringar och är något som Djurgården säkerligen kommer ha koll på. Vi tror inte det finns särskilt stor chans att Kalmar skräller ikväll och har därför spelat på Djurgården. Det känns som ett relativt säkert spel som inte ger särskilt stor utdelning men med en liten risk.

Oddsen är hämtade från redbet där du även hittar erbjudandet om live streaming på Allsvenskan.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se