NYHETER

Följ Allsvenskan och AIK - Östersund via live stream . Hur du går tillväga för att ta del av erbjudandet kan du läsa i vår artikel om hur man live streamar AIK - Östersund.

Tabelltrean gästar tabellfyran på Firends Arena i Stockholm. Det är AIK - Östersund som gör upp om vilket lag som ska stå som ska få tredje platsen i Allsvenskan. Båda lagen ligger på samma poäng inför mötet och det kommer bli en väldigt sevärd match mellan två topplag. Därför kan det vara extra intressant att se AIK - Östersund via live stream. Dessutom finns det möjlighet att live streama .

I vår artikel hjälper vi dig att komma igång med en live stream till matchen mellan AIK - Östersund. Det går snabbt enkelt och du kan streama från flera olika enheter.

AIK Allsvenskan 2017 målfirande

Se AIK - Östersund via live stream

Om du skapar ett konto hos redbet får du ett konto med sportabonnemang hos Cmore helt . Det innebär alltså att du kan se Allsvenskan online via live stream . För att ta del av erbjudandet måste du göra en insättning på 200 kr. Då får du en bonuskod som du använder när du skapar ett konto hos Cmore. 

Att live stream sport är något som är väldigt eftertraktat och de flesta lagliga streamingtjänster kostar en del pengar. Det kan därför kännas lite jobbigt vilken tjänst man ska välja utan att få prova på. Därför är detta erbjudandet hos redbet väldigt passande. Där får du chansen att vinna pengar samtidigt som du får tillgång till att live streama Allsvenskan. 

Cmore erbjuder samtliga matcher från Allsvenskan i hög kvalitet utan en massa störande reklam. En stor fördel är att du kan live streama på din mobil, surfplatta, dator eller direkt i teven. Kika in på vår guide över spelschema och matcher i Allsvenskan 2017 för att inte missa favoritlagen spela.

AIK Allsvenskan 2017 närkamp

Odds och betting på Allsvenskan

Med tanke på att det krävs en insättning på redbet för att få tillgång till live stream kan vi tipsa om lite spelvärda odds på matchen mellan AIK - Östersund. AIK har ett odds på 2.25 att vinna matchen och Östersund har 3.30 i odds på att vinna. Det är en tuff och svårspelad match ur ett bettingperspektiv. Men vi har hittat andra odds där spelet inte läggs på vem som vinner matchen.

Samtliga odds är hämtade från redbet där erbjudandet om live stream också finns. Oddset på att det blir över 2.5 mål i match ligger på 2.05 och känns väldigt spelvärt. Det är två hungriga lag som kommer gå ut hårt offensivt för att skaffa sig momentum i matchen. Vilket är något som verkligen kan öppna upp stora ytor att spela på. Vi ser fram emot en målrik match.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se