Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 aug, 2017

Östersund FK – AIK: Live sändning från Allsvenskan

Denna helgen kommer det finns gott om matcher i Allsvenskan att streama. En av alla matcher som kommer att spelas är Östersunds FK mot AIK.

Live streams till denna match kommer vi att tipsa om här nedanför. Där kommer du kunna läsa mer om ett erbjudande som just nu ger dig möjligheter att få ett streamkonto hos Cmore.

Så ta del av detta erbjudande, samt vårt lilla speltips lite längre ner. Det är allt som krävs för att du ska kunna få så bra upplevelse inför matchen som det bara är möjligt.

 stream cmore allsvenskan

  • Avspark: Den 20 augusti, kl. 15:00
  • Arena: Jämtkraft Arena
  • Visas hos: Redbet+Cmore

Se även: ÖFK – PAOK live stream i EL-kval

Så streamar du Allsvenskan

Att det finns många i Sverige som är intresserade av fotboll från Allsvenskan står klart sedan länge. Inte minst när det rör sig om att ha ett intresse för AIKs matcher.

Östersunds FK är ett lag som allt mer är förknippat till finrummen inom svensk fotboll. De börjar få en större publikskara, samtidigt som deras resultat börjar se mycket ljusa ut. Inte minst nu när Östersunds FK är aktuella för att gå vidare till Europa League.

Skapar du ett konto hos Redbet och väljer att sätta in 200 kr att spela på odds med. Då kommer du att få ett premiumkonto inne hos Cmore på köpet.

Detta konto kommer du sedan att kunna använda för att streama ÖFK – AIK eller andra matcher i Allsvenskan. Det är däremot viktigt att du är införstådd med att du inte redan innan har ett konto inne hos Redbet såväl inne hos Cmore.

aik vinner match i allsvenskan 2017

Vi tror på vinst för AIK

Just nu har Östersunds FK inte Allsvenskan som första prioritet. De har precis kommit hem efter en förlust mot PAOK i Europa League-kvalet.

Det krävs nu att ÖFK lägger all sin energi och sitt fokus på returmötet den 24 augusti. Detta för att räcka hela vägen in i Europa League.

För AIKs del så är det bara Allsvenskan som gäller just nu. Laget krigar fortfarande i skuggan av Malmö FF, men anses ha goda chanser att nå en Europa-plats i Allsvenskan. Dessutom är man väldigt sugna på att slå Djurgårdens IF i tabellen, och kunna titulera sig som Stockholms bästa lag 2017 åteerigen.

Vi tror helt enkelt att AIK har lättast att endast fokusera på matchen. Dessutom lär det finnas piggare ben i AIKs lag, då Östersunds FK fortfarande har PAOK-matchen i benen.

  • Speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar