Streama Sevilla - Inter: Live stream & TV

Streama Sevilla Inter online

  • Sevilla har inte förlorat någon av sina 20 senaste tävlingsmatcher, och kommer från 4 raka vinster.
  • Inter har inte förlorat någon av sina 11 senaste tävlingsmatcher, och har vunnit sina 6 senaste matcher.
  • Domaren till matchen är holländaren Danny Makkelie.
Vad Sevilla – Inter, final i Europa League
Var RheinEnergieStadion, Köln
När Fredag 21 augusti, 21:00
Live stream Streama Sevilla – Inter

Är ni intresserade av att hitta en Sevilla – Inter live stream, för att se finalen av Europa League online? Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen online på internet.

Streama Sevilla – Inter

Väldigt många lär vilja titta på finalen av Europa League, då vi kommer att kunna streama Sevilla – Inter. Dessa två starka fotbollsklubbar, en från Spanien och en från Italien, har tagit sig ända till finalen och gör nu upp om titeln. Vi ser till att visa er hur ni kan se EL-finalen.

Hitta er Sevilla – Inter stream snabbt och enkelt, genom att bara följa några små steg. Se hur ni kan titta på matchen live. Senare i helgen, närmare bestämt på söndag, kan det vara kul att ha en PSG – Bayern München live stream redo för att kunna se Champions League-finalen.

Streama Sevilla – Inter live stream

Om du vill titta på Sevilla – Inter online eller på TV är det bra att först och främst veta vilket bolag som äger rättigheterna att visa matchen, och på vilka tjänster och kanaler de kommer att sända ut den. Först tar vi oss en titt på sändning av matchen online.

TV-bolaget som äger rättigheterna att visa Europa League är Discovery, och på nätet visar de matcherna på sin streamingtjänst Dplay. Med ett konto och abonnemang på Dplay kan du streama matchen live på internet. Abonnemanget som krävs är Dplay Total, och det kostar dig 349 kr/månad utan bindningstid eller 299/månad om du väljer att ha ett års bindningstid.

Matchen visas med hög bild- och ljudkvalitet, och dessutom är gänget i studion väldigt kunniga. Där sitter Karin Frick som programledare och har med sig duktige Simon Bank och tränaren Alexander Axén. Detta gör att det blir roligare att se fotboll.

Det går att ha igång din Sevilla – Inter live stream från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Sevilla – Inter online

Titta på Sevilla – Inter på TV

Det går även att se finalen av Europa League direktsänt på TV, och det gör du på Kanal 9. Där visas matchen. Sändningen är densamma som den du får på din Sevilla – Inter stream, med skillnaden att du som tittar på finalen på TV får reklampauser på köpet.

Saknar du kanalen som TV-sänder matchen går det bra att koppla din online-sändning av matchen från valfri enhet till TV-skärmen. Streama Sevilla – Inter från valfri enhet, även från TV:n!

  • TV: Kanal 9
  • Avspark: 21:00, fredag 21 augusti

Inför matchen

Sevilla har varit fantastiskt starka de senaste månaderna. Laget har inte förlorat en enda match sedan i februari, och visst har det varit ett långt uppehåll mitt i säsongen men den obesegrade sviten sträcker sig 20 matcher bakåt.

Inter har även de en väldigt fin formkurva i ryggen. Milanoklubben har vunnit sina sex senaste matcher, och har på dessa den imponerande målskillnaden 16-1.

Det blir onekligen intressant att se vilket lag som drar det längsta strået. Sevilla har vunnit flest Europa League-titlar (5), och Inter har vunnit flest Europa League-matcher. Det blir med andra ord en spännande match mellan två av turneringens mest framgångsrika lag. Samtidigt är det över 20 år sedan vi senast såg ett italienskt lag i en final av Europa League/UEFA-cupen, då Parma vann titeln.

Speltips på fotboll

Inter – Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Inter - Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Det är dags för Derby d'Italia! Läs allt inför Inter - Juventus, som drar igång klockan 20:45 på söndag kväll.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Lazio – Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Lazio - Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Rykande hett Romderby! På söndag klockan 18:00 blåser domaren igång denna viktiga match i kampen om Champions League-plats.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
FA-cupen. Manchester United och Fulham ställs emot varandra i en kvartsfinal, som blåses igång klockan 17:30 på söndagen.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg