Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 aug, 2020

Streama PSG – Bayern München: Live stream & TV

PSG Bayern München live stream

  • PSG är framme i sin första Champions League-final någonsin.
  • Bayern München har vunnit Champions League fem gånger, senast 2013.
  • I Champions Leagues gruppspel för tre år sedan ställdes lagen mot varandra, och då vann de en match var.
Vad PSG – Bayern München, final av Champions League
Var Estádio da Luz, Lissabon
När Söndag 23 augusti 2020, 21:00
Live stream Streama PSG – Bayern München

På söndag 23/8 är det dags för oss att få se finalen i Champions League, matchen hela fotbollsvärlden väntat på. Vi visar er hur ni bär er åt för att live streama PSG – Bayern München live på nätet. Se hur ni hittar på matchen online!

Streama PSG – Bayern München

Det är väldigt många som väntas vilja hitta en PSG – Bayern München live stream, för att se Champions League-finalen online på Internet. I den här texten klargör vi hur man bär sig åt för att titta på matchen direktsänt på nätet. Se hur ni gör för att kolla på CL-finalen!

Både Paris Saint-Germain och Bayern München har tagit sig till finalen efter fina prestationer på varsin håll, och nu ska det avgöras vilken klubb som är bäst i Europa säsongen 2019-20. Se hur du gör för att streama PSG – Bayern München, vi ser till att hitta en livesändning åt dig!

PSG – Bayern München live stream

Önskar du hitta en PSG – Bayern München stream till söndagens stora Champions League-final? Du är inte ensam om att vilja se matchen. Vi hjälper de som är på jakt efter en live stream av CL-finalen att finna vad de letar efter. Här går vi igenom hur man kan titta på matchen på nätet.

För att veta var man kan live streama PSG – Bayern München är det första steget att reda ut vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att sända Champions League. Det är, kan vi redan nu konstatera, Viasat som äger sändningsrättighetern till världens största klubblagsturnering.

Om du ska se PSG – Bayern München online behöver du således ett konto på Viasats streamingtjänst, vilken är Viaplay. När du skapat ett konto på Viaplay behöver du betala för att kunna se finalen – och även se fotboll och sport från många olika ligor – betala för ett sportabonnemang. Sportabonnemanget kostar 399 kronor/månad, men det finns ett enkelt sätt att krympa den kostnaden rätt mycket. Det går att ha igång två liveströmmar samtidigt, vilket innebär att du kan dela konto med en vän eftersom ni båda kan titta på PSG – Bayern München samtidigt, eller titta på olika saker samtidigt om ni känner för det. På så sätt behöver du rimligen bara betala halva kostnaden av abonnemanget.

Kvaliteten på Viasats sändningar håller alltid hög nivå. Där sitter de mest kunniga experterna och kommentatorerna i Sverige, med namn som Erik Niva, Martin Åslund i studion och Glenn Strömberg som expertkommentator. Denna kunskap gör att tittarupplevelsen höjs. Dessutom håller bilden HD-kvalitet samtidigt som ljudet är väldigt bra. Du som skaffar konto på Viaplay för att streama PSG – Bayern München kommer inte att bli besviken!

Det går dessutom att ha igång din PSG – Bayern München live stream från valfri enhet. Du kan titta på Champions League-finalen via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla över sändningen till TV-skärmen, om du känner för det. I så fall behöver du en Chromecast, HDMI-kabel, Äpple TV eller liknande.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Titta på PSG – Bayern München live!

[poll id=”19″]

Titta på PSG – Bayern München på TV

Önskar du allra helst att bara slå dig ner i soffan, börja äta ur chipsskålen och enkelt bläddra in kanalen som visar PSG – Bayern München direktsänt på TV? Ja, vi kan skriva under på att fotboll ses som bäst på TV, om man inte är på plats då. Som tur är kommer CL-finalen att sändas på en kanal som ganska många har i sitt utbud.

Den TV-kanal som kommer att visa PSG – Bayern München är TV6. Så bläddra igenom kanallistan och se om du har kanalen. TV-sändningen är densamma som online-sändningen, med enda skillnaden att det är reklampauser för de som tittar på matchen på TV, medan de som ser matchen online under tiden får ta del av studions expertanalyser.

Saknar du TV6 men ändå vill se finalen på TV går det som sagt att koppla din PSG – Bayern München stream från valfri enhet till TV:n, så länge du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande i hemmet.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll och spela på CL-finalen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Höjdpunkter från när lagen möttes i Champions League-gruppspelet hösten 2017.

Inför matchen

Bayern München får efter sina makalösa prestationer på senare tid gälla som favoriter här. Laget spelade ut Chelsea totalt, förnedrade Barcelona och avfärdade Lyon komfortabelt. Man ser extremt svårstoppade ut för tillfället, och har vunnit sina 12 senaste matcher.

PSG har inte gjort dåligt ifrån sig på senare tid de heller. Fransmännen kommer från 12 raka vinster de också, även om en av segrarna kom först på straffar, då man besegrade Lyon.

Senast Paris Saint-Germain och Bayern Münchens vägar korsades var i Champions League-gruppspelet för knappt tre år sedan. Då vann PSG sin hemmamatch med 3-0, medan Bayern vann i München med 3-1. Den här gången spelas matchen på Estadio då Luz i Lissabon. Finalen har avspark 21:00 söndag 23 augusti.

Inget lag är i bättre fysiskt skick än Bayern. Och den fysiska sidan ska inte underskattas efter ett tajt slutspel. Dessutom har inget lag i Europa en större tro på sig själva än de tyska rekordmästarna. Därför tror jag på en klar seger.”

Dietmar Hamann, pensionerad fotbollsspelare

Speltips på fotboll

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar