Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 sep, 2020

Streama Djurgården – CFR Cluj: Live stream & TV

Djurgården Cluj live stream

  • Djurgården har haft det lite kämpigt på sistone, med svaga resultat både i Allsvenskan och i Europa League-kvalet.
  • CFR Cluj har vunnit rumänska ligan tre år i rad och gäller som favoriter.
  • Laget som vinner går vidare till playoff.
Vad Djurgårdens IF – CFR Cluj, tredje kvalomgången till Europa League
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Torsdag 24 september, 19:00
Live stream Streama Djurgårdens IF – CFR Cluj

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På torsdag kan vi se Djurgårdens IF ta emot CFR Cluj i kval till Europa League. Är du sugen på att se matchen? Här visar vi dig hur du bär dig åt för att live streama Djurgården – Cluj online på nätet!

Streama Djurgården – Cluj

Det är väldigt många som väntas vilja titta på Djurgården – CFR Cluj, när lagen möts i den tredje omgången av kvalet till Europa League. I den här texten går vi igenom hur man bär sig åt för att titta på matchen direktsänt på internet.

Följ med och hitta din fotboll live stream av matchen, så att du kan se när Djurgårdens IF kämpar för att ta sig vidare till nästa runda i Europa League-kvalet.

Djurgårdens IF – CFR Cluj live stream

Det är svårt att alltid ha koll på var man kan se matcher av alla möjliga olika typer och slag, och särskilt då att se dessa kvalmatcher till Europa League online via stream. Det är nämligen inte varje dag eller ens år favoritlaget får möjligheten att spela dessa kvalmatcher, och från år till år kan rättigheterna dessutom flyttas.

Nu har det blivit dags för Djurgården att spela i tredje kvalrundan till Europa League, och på andra sidan står rumänska CFR Cluj. Den här matchen går att titta på direktsänt på Viaplay, vilket är Viasats streamingtjänst. Det är nämligen Viasat som för tillfället äger rättigheterna att visa de svenska lagens kvalmatcher till Europa League.

Skaffar du ett konto på Viaplay, med sportabonnemang, så kan du streama Djurgården – CFR Cluj live. Gör det och titta på matchen direkt! Det går att ha igång matchen från valfri enhet, så du kan titta direktsänt från mobil, dator eller surfplatta. Dessutom är det möjligt att koppla över din Djurgården – Cluj stream till TV-skärmen, så länge du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande tillgängligt.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Titta på Djurgården – Cluj

Titta på Djurgården – Cluj på TV

Det är dessvärre ingen TV-kanal som kommer att visa den här matchen direktsänt på TV. För att se matchen behöver du således ett Viaplay-konto och där starta igång din Djurgården – Cluj live stream.

Det är även möjligt att koppla din stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen som sagt, med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • Kanal: –
  • Avspark: 19:00, torsdag 24 september

Inför matchen

Djurgården har knappast imponerat så här långt in på Europakvalet. Först åkte man ut ur Champions League-kvalet mot ungerska Ferencvaros, och sedan väntade Europa FC från Gibraltar i EL-kvalet. Det blev tuffare än planerat, när man kom undan blotta förskräckelsen och vann med 2-1. Europa FC missade en straff.

CFR Cluj är favoriter i den här matchen, och detta är ett starkt lag. Cluj har vunnit den rumänska ligan de tre senaste säsongerna.

Speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar