Streama AC Milan - Bodö/Glimt: Live stream & TV

  • AC Milan slog ut Shamrock Rovers i den andra kvalrundan, efter en 2-0-seger och mål från Zlatan Ibrahimovic och Hakan Calhanoglu.
  • Bodö/Glimt slog ut litauiska Zalgiris Vilnius senast, då man vann med 3-1.
  • Matchen är ett enkelmöte och direkt avgörande för vilket lag som går till playoff.
VadAC Milan – Bodö/Glimt, tredje kvalomgången till Europa League
VarSan Siro, Milano
NärTorsdag 24 september, 20:30
Live streamStreama AC Milan – Bodö/Glimt

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är en hel del människor som väntas vilja live streama AC Milan – Bodö/Glimt direkt på nätet, och här visar vi hur ni gör för att se matchen online. Häng med och se hur ni gör för att titta på den på internet.

Streama AC Milan – Bodö/Glimt

Är ni sugna på att hitta en AC Milan – Bodö/Glimt live stream direkt på nätet så är ni på god väg. Dessa lag gör upp i den tredje kvalrundan till Europa League, och det är givetvis den italienska storklubben som gäller som favorit.

Många kommer att vilja titta på Milan – Bodö/Glimt, och se när dessa två lag stångas mot varandra. Vi visar er hur ni bär er åt för att hitta en live stream av matchen.

AC Milan – Bodö/Glimt live stream

Det är inte lätt att veta hur man ser de här alla olika kvalmatcherna till Europa League. Sändningsrättigheter flyttas från år till år och olika leverantörer står för att visa olika matcher.

Vad gäller just att hitta en AC Milan – Bodö/Glimt stream är det faktiskt Aftonbladet Plus som visar matchen. De har köpt sändningarna till Milans kvalmatcher till Europa League, och de kommer att sända den här kampen för sina pluskunder.

Du som har eller skaffar Aftonbladet Plus kan se matchen från valfri enhet, det går att titta på den via mobil, dator eller surfplatta. Du som har en HDMI-kabel eller Chromecast kan dessutom koppla din sändning till TV-skärmen.

Sändningarna på Aftonbladet Plus håller en hög och bra nivå, och du får en väldigt bra fotboll stream. Bilden är bra, ljudet är perfekt och kommentatorerna går inte att klaga på. Där finner man bland annat Makoto Asahara, som är en av sidans bättre skribenter.

  1. Gå till aftonbladet.se
  2. Skaffa pluskonto
  3. Titta på AC Milan – Bodö/Glimt

Titta på AC Milan – Bodö/Glimt på TV

Det är dessvärre så att ingen kanal kommer att TV-sända AC Milan – Bodö/Glimt. Aftonbladet är ensamma rättighetsinnehavare av matchen, och det är bara via Aftonbladet Plus du kan se matchen.

Med ett pluskonto på Aftonbladet kan du hur som helst koppla din AC Milan – Bodö/Glimt live stream till TV-skärmen, så länge du har en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: –
  • Avspark: 20:30, torsdag 24 september

Inför matchen

AC Milan har ett starkt lag, och sedan Zlatan Ibrahimovic skrev på för de rödsvarta har det gått hastigt och stadigt uppåt. Den här säsongen har man spelat två tävlingsmatcher och vunnit båda komfortabelt, utan att släppa in något mål.

Bodö/Glimt dominerar Eliteserien totalt och har inte förlorat en enda match. 16 segrar och 2 oavgjorda har det blivit för uppstickaren. Nu drömmer norrmännen om att rubba jätten på San Siro.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips till Östersunds FK - Hammarby IF.
News icon23 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Två klassiska storklubbar gör upp i Skottland, när Celtic tar emot AC Milan.
News icon22 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Under kvällen möter Manchester City - Arsenal i ett stormöte i Premier League.
News icon17 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer