Roma – Ajax: Stream, speltips & odds (15/4)

Det finns många anledningar till att både spela på odds inför och streama Roma – Ajax i Europa League. Den 15 april så spelar lagen en avgörande match om vilket lag som kommer ta sig vidare. Läs vår guide om matchen angående live stream och speltips här.

Inför Roma – Ajax så ligger fördelen hos den italienska klubben från huvudstaden. Man lyckades att vinna första matchen på bortaplan med 1-2. Det ger Roma en möjlighet att gå vidare – även om man förlorar matchen.

Vi tror matchen kommer bli väldigt jämn – och det kommer bli svårt att ge speltips om en solklar vinnare. Därför kollar vi närmare på lite andra odds inför matchen som kan vara intressantare att spela på.

Vad: Roma – Ajax, kvartsfinal – Europa League
Avspark: Kl. 21:00, den 15/4
Arena: Stadio Olimpico – Rom
Live stream: > Se Europa League
TV-kanal: EurosportPlayer & DiscoveryPlus
Speltips: Sverige vinner guld (3.60 hos Unibet)

Streama Roma – Ajax

För att kunna se Roma – Ajax stream så kan du välja mellan två olika sidor på nätet. Matchen kommer att vara tillgänglig att se både hos DiscoveryPlus och hos EurosportPlayer. Båda dessa streamsidor är bra för att kunna sända fotboll på nätet.

De har alla rättigheter för att visa Europa League – och där med matchen mellan Roma – Ajax den 15/4. Det är inte gratis att se matcherna. Båda dessa sidor har matchen bakom en betalvägg. Du skapar ditt konto gratis för att sedan välja ett abonnemang.

Så gör du för att streama Roma – Ajax i Europa League.

Om du är intresserad av att kunna hitta en sida med Allsvenskan streaming så bör du välja DiscoveryPlus. Där kommer det även ingå matcher från Allsvenskan och Superettan. Du kommer även kunna se andra matcher som t.ex. Slavia Prag – Arsenal stream från Europa League.

Speltips & odds

Förra matchen så lyckades Roma vara effektiva och göra mål på de få målchanser som de fick. Det straffade sig mycket för Ajax att ge ytor till Romas anfall. I övrigt så anser vi att det var just Ajax som var numret bättre än Roma i första matchen.

Troligen kommer vi se ett Roma som satsar mycket på försvaret. Man behöver förlora med 2-0 för att bli utslagna. Endast ett insläppt mål kommer att skjuta Roma vidare till semifinalerna.

Matchen kommer bli jämn. Inget snack om det. Lite riskablet för att lägga vårt speltips på oddsen som finns för vinnare av matchen. Därför kommer vi att istället spela på antal mål. Blir det ett tidigt mål i matchen så kommer vi få se ett mycket svängigt spel. Vi tror att matchen slutar med fler än 3,5 mål.

Se till att du lägger in din spelkupong innan matchen startar för att komma så nära det odds vi angivit som möjligt.

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg
Se fotboll från Europas ligor

Se 100 000-tals matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+