Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 apr, 2021

Roma – Ajax: Stream, speltips & odds (15/4)

Roma – Ajax: Stream, speltips & odds (15/4)

Det finns många anledningar till att både spela på odds inför och streama Roma – Ajax i Europa League. Den 15 april så spelar lagen en avgörande match om vilket lag som kommer ta sig vidare. Läs vår guide om matchen angående live stream och speltips här.

Inför Roma – Ajax så ligger fördelen hos den italienska klubben från huvudstaden. Man lyckades att vinna första matchen på bortaplan med 1-2. Det ger Roma en möjlighet att gå vidare – även om man förlorar matchen.

Vi tror matchen kommer bli väldigt jämn – och det kommer bli svårt att ge speltips om en solklar vinnare. Därför kollar vi närmare på lite andra odds inför matchen som kan vara intressantare att spela på.

Vad: Roma – Ajax, kvartsfinal – Europa League
Avspark: Kl. 21:00, den 15/4
Arena: Stadio Olimpico – Rom
Live stream: > Se Europa League
TV-kanal: EurosportPlayer & DiscoveryPlus
Speltips: Sverige vinner guld (3.60 hos Unibet)

Streama Roma – Ajax

För att kunna se Roma – Ajax stream så kan du välja mellan två olika sidor på nätet. Matchen kommer att vara tillgänglig att se både hos DiscoveryPlus och hos EurosportPlayer. Båda dessa streamsidor är bra för att kunna sända fotboll på nätet.

De har alla rättigheter för att visa Europa League – och där med matchen mellan Roma – Ajax den 15/4. Det är inte gratis att se matcherna. Båda dessa sidor har matchen bakom en betalvägg. Du skapar ditt konto gratis för att sedan välja ett abonnemang.

Så gör du för att streama Roma – Ajax i Europa League.

Om du är intresserad av att kunna hitta en sida med Allsvenskan streaming så bör du välja DiscoveryPlus. Där kommer det även ingå matcher från Allsvenskan och Superettan. Du kommer även kunna se andra matcher som t.ex. Slavia Prag – Arsenal stream från Europa League.

Speltips & odds

Förra matchen så lyckades Roma vara effektiva och göra mål på de få målchanser som de fick. Det straffade sig mycket för Ajax att ge ytor till Romas anfall. I övrigt så anser vi att det var just Ajax som var numret bättre än Roma i första matchen.

Troligen kommer vi se ett Roma som satsar mycket på försvaret. Man behöver förlora med 2-0 för att bli utslagna. Endast ett insläppt mål kommer att skjuta Roma vidare till semifinalerna.

Matchen kommer bli jämn. Inget snack om det. Lite riskablet för att lägga vårt speltips på oddsen som finns för vinnare av matchen. Därför kommer vi att istället spela på antal mål. Blir det ett tidigt mål i matchen så kommer vi få se ett mycket svängigt spel. Vi tror att matchen slutar med fler än 3,5 mål.

Se till att du lägger in din spelkupong innan matchen startar för att komma så nära det odds vi angivit som möjligt.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Se fotboll från Europas ligor

Se 100 000-tals matcher hos Bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar