Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 jun, 2016

England mot Ryssland: Spännande möte i Grupp B

Hur kan du se England mot Ryssland online? Ta reda på det genom att läsa vår rapport inför matchen och få viktig information om matchen i EM.

Unibet Live Streaming

Getingbo

England och Ryssland har lottats i Grupp B tillsammans med Wales och Slovakien. Gruppen är ett riktigt getingbo och den är väldigt svårtippad.

Givetvis kommer England vara favoriter till att ta hem gruppsegern, men det är tre bra lag man möter. Kommer man inte upp i sin maximala nivå finns det en stor risk att deras gruppmotståndare kan lyckas straffa dem.

Sverige fick i kvalet till EM känna på att Ryssland är ett tufft lag att möta, så de kommer definitivt inte vara någon lätt nöt att knäcka för det engelska landslaget.

Glödheta anfallare

Något som engelsmännen har saknat under ganska lång tid är en riktigt pålitlig målskytt, möjligtvis med undantag för Wayne Rooney. Nu ser det dock ut att vara ett minne blott.

De senaste säsongerna har vi fått se två nya pålitliga engelska målskyttar ösa in mål i Premier League. Harry Kane, till vardags i Tottenham Hotspur, fick sitt stora genombrott förrförra säsongen, och har även under denna säsong visat att han är en riktig klassforward.

Som om inte det var nog aspirerar ju såklart Leicesters guldhjälte, Jamie Vardy, på att ta en startplats i det engelska landslaget under EM-turneringen.

Vardy, som haft en sensationell utvecklingskurva de senaste åren, trots att han inte längre är någon ungtupp, har under den gångna säsongen varit helt ostoppbar i Premier League, vilket dragit till sig uppmärksamhet från Arsenal.

Förutom dessa spelare har ju England även med Daniel Sturridge i EM-truppen. Vi kan nog alltså räkna med att få se några engelska mål under sommarens turnering.

Starkt Ryssland

Ryssland har för tillfället ett starkt landslag och siktar såklart från att gå vidare från gruppspelet, och har alla förutsättningar till att göra det.

Givetvis kommer man vara underdog mot England, men mot såväl Wales som Slovakien har man goda chanser till att ta poäng.

När spelas matchen mellan England och Ryssland?

Matchen i EM mellan England och Ryssland spelas klockan 21:00 lördagen den 11 juni.

För England är det såklart endast tre poäng som är bra nog i EM-premiären mot Ryssland. Ryssland å sin sida kommer säkerligen försöka ha en stark defensiv och försöka skada England på sina omställningar.

Hur slutar matchen?

England är såklart favoriter till att besegra Ryssland. Bet365 erbjuder oddsen 1,85 gånger satsade pengar på en engelsk premiärseger.

En rysk seger ger hos Bet365 4,50 gånger satsade pengar. Det mesta talar dock för att ryssarna kommer få det svårt i premiären, mot ett engelskt landslag som andas optimism inför turneringen.

Det kommer vara ett till stora delar nytt engelskt landslag mot vad vi blivit vana vid att se i de förra turneringarna. Spelare som Frank Lampard och Steven Gerrard har slutat och istället lämnat plats åt yngre förmågor.

Det ska bli spännande att se vad detta pånyttfödda engelska landslag kan åstadkomma i sommar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar