Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 maj, 2021

Streama Man City – PSG: Se live stream & TV (4/5)

Streama Man City – PSG: Se live stream & TV (4/5)

Dags för returmöte mellan Manchester City och PSG. Nu är det återigen hög tid för dessa två lagen att spela – denna gången en avgörande match. Se till att du har full koll på hur du kan titta på Man City – PSG via live stream. Vi hjälper till!

Förra matchen mellan Manchester City och Paris Saint Germain (PSG) slutade med en seger för det ljusblåa laget från England. Resultatet blev 2-1, vilket skapar många intressanta förutsättningar inför matchen den 4 maj.

Alla matcher som spelas i Champions League kan du streama på nätet. Det gäller bara att du vet vilken sida som har en Manchester City – PSg stream som du kan sända via dator, tv och mobil!

Streama fotboll från Europas heta ligor!

Se fotboll hos Bet365

Vad: Manchester City – PSG, Semifinal i Champions League (match: 2/2)
Avspark: Den 4/5, kl. 21:00
Vart: Etihad Stadium, England
Live stream: Viaplay
TV: Viasat Premium & Viasat Ultra
Speltips: PSG kvalificerar sig vidare (6.25 hos Unibet)

Du kan läsa ett längre speltips inför Manchester City – PSG hos oss. Vi har valt att spela inne hos Unibet odds i Sverige. Det är en sida som alltid håller höga odds inför stora matcher. Dessutom kan du använda dig av smidiga betalningar via Trustly som gör att det går mycket snabbare!

Manchester City – PSG stream

Den sida som alltid hjälper till för att kunna se Champions League stream är Viaplay. Under en lång tid så har Viaplay haft alla rättigheter som krävs för att streama Man City – PSG och alla andra matcher från Champions League.

Rättigheterna låter alla de medlemmar med premium hos Viaplay kunna sända Champions League matcher. Det är heller inte svårt alls för dig att bli medlem på hemsidan för att sedan köpa det paket som krävs. Det är enkelt, det går snabbt och ger dig massor av fotboll från Europas finrum.

Du kommer att kunna sända Man City – PSG stream direkt på den enhet som du helst önskar. Det innebär att du kan välja själv vilken skärm som passar dig. Oavsett om du vill se Man City – PSG live stream på dator, TV eller mobil så kan Viaplay hjälpa dig med lösningar.

Vi brukar alltid använda oss av Viaplay när det kommer till att se Champions League matcher på TV. Det har gett oss många timmar av spänning tidigare. För att göra detta snabbt och smidigt så kan du följa våra steg här nedan. De tar dig direkt till alla live streams från Champions League 2020/2021.

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera ett konto gratis
  3. Köp till sportpaket
  4. Streama Man City – PSG från Champions League

Se matchen på TV

När det spelas såpass stora matcher i Champions League så räcker det inte bara med att erbjuda Manchester City – PSG stream. Det är många som även vill kunna se Man City – PSG på TV. Det gäller då att man har den kanal som kommer att sända matchen.

Den TV-kanal som kommer att visa Man City – PSG är Viasat Premium. Det är en TV-kanal som många i Sverige idag saknar i sitt utbud. Du kan alltid kontakta din operatör för TV-kanaler för att höra efter lösningar för dig att kunna se matchen live på TV.

  • TV-kanal: Viasat Premium & Viasat Ultra
  • Sändningstid: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar