Streama Juventus - Lyon: Titta på TV & stream

 • Juventus vann Serie A för nionde året i rad, och kunde tillåta sig själv att avsluta ligasäsongen med två förluster.
 • Lyon kom 7:a i Ligue 1 och missade Europaplats till kommande säsong.
 • Det första mötet, som spelades i februari, slutade 1-0 till Lyon efter mål av Lucas Tousart.
VadJuventus FC – Olympique Lyonnais, åttondelsfinal 2 av 2 i Champions League
VarAllianz Stadium, Turin
NärFredag 7 augusti, 21:00
Live streamStreama Juventus – Lyon

Åttondelsfinal i Champions League! Se hur ni gör för att live streama Juventus – Lyon direkt på nätet. Vi visar er hur ni hittar er sändning av matchen online.

Streama Juventus – Lyon live online

Som vi har väntat på att Champions League återigen ska dra igång! Nu är det äntligen dags, på fredag kväll spelas två matcher. I just den här artikeln går vi igenom hur ni hittar er Juventus – Lyon live stream, och för att se matchen på nätet behöver ni bara följa våra instruktioner.

Se hur ni gör för att hitta er direktsändning online av Juventus – Lyon. Steg för steg visar vi er hela vägen till Turin, Allianz Stadium och Champions League.

Juventus – Lyon live stream

Det är väldigt enkelt att hitta en Juventus – Lyon live stream på internet. För att kunna hitta er sändning av matchen behöver ni först och främst veta vilket bolag som sitter på rättigheterna till att visa Champions League live. Det är det Viasat som gör, och när det gäller sändning online är det Viaplay som gäller. Skaffa därför ett konto på Viaplay, om du vill kunna streama matchen. Det är även där du kommer att kunna streama Manchester City – Real Madrid.

Det går att streama Juventus – Lyon från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går dessutom att koppla din Juventus – Lyon stream till TV-skärmen, om du föredrar att titta på matchen på TV. De flesta tycker att fotboll ses bäst på TV, och vi håller nog med om detta.

Sändningen på Viaplay håller hög nivå alla kategorier. Bilden är bra, ljudet är toppen och kommentatorerna är bland de mest kunniga du kan hitta.

 • 1. Gå till Viaplay
 • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemang
 • 3. Titta på Juventus – Lyon

1 personer har valt

Votering

Vilka går vidare?

 • Juventus

  100%

 • Lyon

  0%

Laddar ... Laddar ...

Titta på Juventus – Lyon på TV

Matchen kommer även att visas på TV. Den kanal som sänder Juventus – Lyon är TV6, så har du den i ditt kanalutbud finns det inte mycket att oroa dig över. Saknar du kanalen kan vi rekommendera dig att koppla över din fotboll live stream av matchen till TV:n via Chromecast eller kanske HDMI-kabel.

Kanal: TV6

Avspark: 21:00, fredag 7 augusti

Inför matchen

Det var ett bra tag sedan Lyon spelade tävlingsmatcher regelbundet. Att franska ligan stoppades i mars på grund av corona är inte annorlunda jämfört med vad som hände i resten av Europa, skillnaden är bara att den aldrig återupptogs. Franska cupfinalen förra fredagen, mot PSG, är den enda tävlingsmatch Lyon spelat sedan tidigt detta år. Men man har givetvis spelat en del träningsmatcher i hopp om att förbereda laget inför detta.

Juventus förlorade i Frankrike med 1-0, och ska nu försöka vända på det underläget. Man har till skillnad från Lyon haft gott om matcher på sistone, och efter att man säkrade ligatiteln slog man av på takten en del och avslutade ligasäsongen med två förluster.

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg