Streama Manchester City - Real Madrid: Titta på TV & live stream

Manchester CIty - Real Madrid stream

 • Manchester City vann matchen i Madrid med 2-1, och Real Madrid måste göra minst två mål för att kunna gå vidare.
 • City slutade 2:a i Premier League, 18 poäng efter Liverpool.
 • Real Madrid vann La Liga, efter att ha passerat Barcelona under avslutningen av säsongen.
Vad Manchester City – Real Madrid, åttondelsfinal 2 av 2 i Champions League
Var Etihad Stadium, Manchester
När Fredag 7 augusti, 21:00
Live stream Streama Manchester City – Real Madrid

Många väntas vara intresserade av att hitta en live sändning av Manchester City – Real Madrid, för att se denna match från Champions League 7/8 direktsänt på nätet. Vi visar er hur ni gör för att se matchen online!

Streama Manchester City – Real Madrid live

Som människor runtom i världen väntat på att äntligen få se Champions League direkt, att efter en lång väntan slutligen få sätta sig i TV-soffan och titta på fotboll från Europas största klubblagsturnering. I den här artikeln visar vi hur ni gör för att streama Manchester City – Real Madrid online.

Följ med och hitta er sändning av matchen, för att se returmötet av denna åttondelsfinal.

Manchester City – Real Madrid stream online

Hur gör man då för att titta på Manchester City – Real Madrid via live stream på nätet? Jo, det är så att Viasat som äger rättigheterna att visa matcher från CL, och de visar matcherna både på internet och på TV. Mer om TV-sändningen under nästa rubrik.

När det kommer till att hitta en Manchester City – Real Madrid stream online är det Viaplay du behöver skaffa ett konto på för att kunna titta. Skapa ditt konto och välj sportabonnemanget, så kan du se matchen.

Det går att koppla upp matchen via valfri enhet. Streama Manchester City – Real Madrid från mobil, dator eller surfplatta. Du som har en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan dessutom koppla din sändning till TV-skärmen.

Kommentatorerna på Viasats sändningar är alltid duktiga, och inte minst experterna. Ibland är det Erik Niva som är på besök, en annan gång Bojan Djordjic eller Martin Åslund. Har man tur dyker självaste Lars Lagerbäck upp, men på grund av corona får vi nog inte se tränarveteranen denna gång.

 1. Gå till Viaplay
 2. Skapa konto och köp sportabonneamanget
 3. Titta på Manchester City – Real Madrid

4 personer har valt

Votering

Vilka går vidare

 • Manchester City

  50%

 • Real Madrid

  50%

Loading ... Loading ...

Titta på Manchester City – Real Madrid på TV

Föga förvånande kommer Manchester City – Real Madrid att visas på svensk TV. Den kanal som visar matchen är Viasat Sport Premium, vilket är väldigt vanligt när det kommer till Champions League-fotboll.

Har du kanalen i ditt utbud sitter du lugnt i båten, och har bara att bläddra in den för att titta på matchen. Saknar du den men vill se matchen på TV ändå kan du som sagt koppla din Manchester City – Real Madrid live stream från valfri plattform till TV med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

 • TV: Viasat Sport Premium
 • Avspark: 21:00, fredag 7 augusti

Inför matchen

Manchester City vann matchen på Santiago Bernabéu med 2-1, och det ser lovande ut inför avgörandet på Etihad Stadium. Tyvärr, för Citys del, spelas matchen utan publik och hemmaplansfördelen blir inte lika stor som den hade kunnat bli.

Real Madrid avslutade säsongen väldigt starkt, och ska trots tufft utgångsläge inte räknas ut här. Vill ni läsa vårt speltips till denna åttondelsfinal kan ni följa den här länken.

Speltips på fotboll

Real Madrid – Valencia, 2/2: Speltips & stream
Real Madrid - Valencia, 2/2: Speltips & stream
La Liga mästarna Real Madrid har en lätt uppgift när de gästas av Valencia i ligaspelet. Odds på en storseger lockar och får vårt speltips i matchen.
1 februari, 2023 | Katten Jansson
Juventus – Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus - Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus och Lazio möts i kvartsfinal av Coppa Italia på torsdag kväll. Här ger vi er allt inför matchen! …
1 februari, 2023 | Emil Sandberg
Mainz – Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Mainz - Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Bundesliga mästarna Bayern München har en tuff uppgift när de gästar Mainz i DFB-Pokal. Ta del av hur du streamar matchen, samt vårt speltips, till bra odds.
31 januari, 2023 | Katten Jansson