Lazio - Bayern München 23/2: Stream, speltips & odds

Lazio och Bayern München gör upp i en het Champions League-match! Kan Lazio dra nytta av att Bayern saknar ordinarie spelare?

Simone Inzaghis Lazio har inte visat upp samma jämna nivå denna säsong som den förra, men man har en hög kvalitet i sig. Bayern Münchens kvalitet är tveklöst ännu högre, men här saknar man en del spelare och kommer från två raka poängtapp i Bundesliga.

Kan Lazio rubba regerande Champions League-mästarna Bayern München? Vi synar lagens möjligheter i denna införrapport med speltips.

Vad: Lazio – Bayern München, Champions League
Matchstart Kl. 21:00, 23/2
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Se matchen
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Lazio vinner matchen (4,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio har vunnit sju av sina åtta senaste ligamatcher.
  • Bayern München kommer från två raka poängtapp
  • Bayern saknar spelare som Pavard, Tolisso, Costa, Gnabry och Müller.

Resultat Odds
Lazio vinner 4.50
Oavgjort 4.00
Bayern München vinner 1.73

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Lazio – Bayern München

Det går att streama Lazio – Bayern München live på Viaplay, där du faktiskt kan se alla Champions League-matcher. Skapa ditt konto, köp sportabonnemanget för 399 kr/månaden och passa även på att live streama Atlético Madrid – Chelsea eller att hitta en Atalanta – Real Madrid stream.

Sändningarna på Viaplay håller hög kvalitet, och då pratar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportpaketet för 399 kr/månaden
  4. Streama Lazio – Bayern München + alla Champions League-matcher

Speltips & odds inför matchen

Lazio flög på moln förra säsongen, då man länge var en seriös titelutmanare till Juventus. Den här säsongen har inte flutit på lika fint för Simone Inzaghis lag, men med förutsättningarna man har går det inte att klaga särskilt högljutt över en femteplacering.

På sistone har Lazios formkurva stigit, och man har faktiskt vunnit sju av sina åtta senaste ligamatcher. Bland annat har Roma avfärdats, en derbyseger som sedan följdes upp av imponerande vinster mot Sassuolo och Atalanta. Mot Inter häromveckan räckte man dock inte till, men man kan inte vinna hela tiden.

Bayern München är regerande Champions League-mästare, och det var ingen tvekan om att man var rättmätiga mästare. I höstens gruppspel fortsatte den fina formen, och man tog sig enkelt vidare från gruppen.

De två senaste omgångarna har Bayern bara mäktat med att ta totalt en poäng, och samtidigt är man drabbade av en del skade- och coronabekymmer. Douglas Costa är som alltid skadad, och detsamma gäller Corentin Tolisso och Serge Gnabry. Benjamin Pavard och Thomas Müller är sjuka i corona, och det är därmed ett något decimerat manskap som kliver ut på planen.

Vi tror att ett formstarkt Lazio med nyckelspelarna tillgängliga lyckas besegra ett formsvagt Bayern utan nyckelpjäser. Vi spelar därmed den raka 1:an, vilken vi finner till oddset 4,50 på Bet365.

Fler sportnyheter

Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
26 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman