Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 feb, 2012

En av favoriterna i Champions League

José Mourinhos första säsong i Real Madrid innebar seger i Copa del Rey. Den här säsongen har laget tagit än större kliv. Galacticos stormar mot ligatiteln och ses av många som en av favoriterna till att ta hem Champions League. 

Portugisen Fabio Coentrão tror mycket på sitt lag men inser att det är idel bra lag vidare till åttondelsfinalen. 

– Madrid har ett lag med enorm kvalitet och många av de bästa spelarna, men alla är favoriter i Champions League i det här läget. Vi är också en av favoriterna, sa försvararen på dagens presskonferens. 

Coentrão har haft svårt att ta en plats i det stjärnspäckade laget sedan han lämnade Benfica förra sommaren. 

– Jag vill spela, jag jobbar hårt varje dag för att spela men det är i ett lag med fantastisk kvalitet. Jag är beredd på allt, vare sig jag spelar eller inte, men det är tränaren som tar besluten. Det enda jag vill är att spela, om det är som vänsterback eller högerback spelar ingen roll. Jag vill hjälpa laget att vinna matcher. 

Imorgon väntar iskallt uppdrag i Moskva.

– Det kalla vädret kommer att göra matchen svår och CSKAs kvalitet kommer också att göra det svårt. Vi måste gå in på planen oavsett väder och komma därifrån med segern.  

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar